SeaWorld

Hei, igjen.

Forrige lørdag var jeg på SeaWorld. Og igår, fredag, var jeg på julebord på IKEA, ganske koselig. Etter julebordet dro vi en liten tur til innom SeaWorld siden alle hadde sesongpass.

Her er noen bilder fra forrige lørdag da

Jeg tok på en delfin da!! Den snappet etter meg med munnen to ganger så jeg ble litt redd, men den var så søt. «Huden» deres var skikkelig spesiell!

Jeg var sånn 1 meter fra denne hvithaien assa!! Men glasset er så tykt og sterkt at det kan holde tre voksne elefanter uten å sprekke.

Og siden vi var der i desember, så er det jo juleshow og sånn, men jeg tok ingen bilder av det for jeg ville heller nyte det og se på selv enn å ha øynene på en kamera hele tiden.. Men her er juletrærne som sto ute i vannet, det var så fint! Og så kom det fyrverkeri over der etterpå.

Og så dro vi og så på Shamu showet (en killer whale…..hmm, spekkhogger!?) og han gjorde meg ganske våt på det ene showet når han gikk ned sånn hvaler gjør og så sprutet den ut i publukum med halen..siden vi kom 5 min sent, så satt vi oss fremst da… så ja.. glad jeg tok bilde med mobilen og ikke kameraet da.. Har ingen bra bilder fra selve triksene han gjorde..

I det sekundet jeg tok dette bildet fant jeg ut at han skulle sprute vann over hele meg. Jeg ble klissa våt, det rant vann ned ryggen og magen min.

Flinke hvalen.

Det var vel egentlig det.. Det var veldig gøy da, berg og dalbanene og showene og dyrene og alt. Skikkelig imponert og facinert!

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: