Siste dagene av thanksgiving

Heihei

Nå har jeg hatt ferien i over en uke og det er bare dagene siden fredag jeg ikke har hatt tid til å blogge, så jeg er egentlig litt dårlig til å blogge..

På torsdag var det thanksgiving! Våknet og spiste frokost og så på Macy’s thanksgiving day parade i New York City, så ordnet vi kalkunen, som var SVÆR! Aaron kom forresten hjem fra sykehuset på onsdag, så han lå bare i senga hele dagen bortsett fra noen timer han var oppe i stua.  (Han fikk kneskålen ut og inn i ledd igjen og så brakk han benet som kneskåler er festet i, og legene fant ut at kneet hans/leggen hans har vært deformert veldig lenge så derfor har leggbenet hans bøyet seg, så de knakk leggbenet hans og satt inn noe for å få det til å bli rett og brakk benet over kneskålen. Det var tre svære operasjoner i en! Så nå har han to plater og 7 skruer i kneet.. Så han skal ikke tilbake på skolen før etter jul og han får hjemmeskole helt frem til det, lucky butt…)

Stor kalkun.

På fredag var det black friday! Woop woop. Vi dro ut klokken halv ti og sto i kø utenfor target frem til litt over 12 når de åpnet. Jeg tuller ikke, vi var der to timer før de åpnet og fortsatt var køen sånn 200 meter når vi kom! Når de åpnet begynte alle å løpe og sånn, helt crazy! Og det var et homofilt par som kom i en fight med en hespanic dame over en Tv, hahaha. Men jeg og Adam løp for å finne den 46″ TVen vi skulle ha, men når vi kom dit den sto fikk vi vite at de hadde delt ut billetter i køen før, til de første 40 som ville ha, og for å kjøpe den TVen måtte du ha en sånn billett og det hadde ikke vi, så vi fikk den ikke… Men Debbie klarte å kapre en 40″ da. Jeg kom på en ting, sier ikke vi 40 tommer? For her er det 40 inch, så da må jo en tomme og en inch være det sammen da..? Hvertfall, etter vi fant den TVen dro vi hjem for vi var så slitne etter all køen og styret og crazynesset. Så vi var hjemme rundt 3 og så sto jeg og vertsmor opp igjen klokken 7 og dro ut. Gjett om jeg var sliten når vi kom hjem rundt fem!

Og på igår igjen sto vi opp og dro til Lakeland klokken litt over 11. Der møtte vi broren og kona til broren til vertsmor. De hadde også billetter til kampen vi skulle på, så vi dro sammen. Jeg tok av, med gators stickers på kinnet igjen, Florida Gators t-skjorte, knebukse, og så hadde jeg med hettegenser og skjerf, men det ble litt for varmt. Skikkelig rart og deilig å gå i knebukse og t-skjorte klokken 12 om kvelden i slutten av november! Florida spilte forresten mot Florida State da, så dere kan tenke dere det var skikkelig rivaloppgjør! Det var helt utsolgt og stappa der! Men helt ærlig, kampen jeg var på forrige helg var mye bedre! Eller stemningen var så utrolig mye bedre igår fordi det var fullt og en kveldskamp, men selve kampen var bedre og mer spennende forrige helg. Kampen igår var liksom litt kjedelig og det skjedde ikke så mye..

Bilder fra kampen forrige helg, mot Furman:

Bandet lagde Florida da!

Så lagde bandet «Gators», det var ganske bra!

Og UF, mens laget kom løpende ut mellom

En liten del av campus, eeelsker collegecampuser her! Det er så… college følelse!!

Noen bilder fra kampen igår:

Som dere kan se så var det en del fler folk der! Haha.

Det var en som ble stanget ned hjelm mot hjelm og så ble han besvistløs i sånn 15-20 minutter før de fikk tatt han av banen. Og da var selvfølgelig jeg der med kameraet og zoomet inn og fikk med meg en del.

Det var packed.

Imorgen er det skole igjen…uff… men da får jeg endelig spille fotball igjen da! Så det blir bra!

Rosenborg tok bronsen idag da!! Wii da ble jeg ganske glad, selv om det hadde vært bedre med gull! Men det blir det nok neste år!!

Ellers er det 1. søndag i advent, savner det skikkelig merker jeg! Snø og helt mørkt ute og tenne lys og spise mat i stua med stearinlyset på og se rbk på TV. Tror ikke de har advent her, vi har det hvertfall ikke..

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “Siste dagene av thanksgiving

  1. Lisa 🙂 Du er så søt, det står faktisk «inch» på tommestokkene og målebåndene her i Norge. Men det er bra Lisa, man lærer så lenge man lever 🙂 Savner deg nå, som vi driver å baker og pynter. Vi tar det igjen neste år, sammen med Iselin også 🙂
    Hilsen fra relativt varme Norge til å være 28.nov. Her er det fremdeles plussgrader, sol og ingen snø, ikke engang rim lenger heller 😦

  2. Anniken on said:

    Blir så glad når jeg ser en ny overskrift og at du alltid skriver at du har det så bra:):):) det er veldig mørkt her hjemme og masse stearinlys, men ikke noe snø…..Grattis til rbk med bronse
    LOVEYOU

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: