into

Hei,

Siden det er noen som har spurt tenkte jeg å skrive et innlegg om into, organisasjonen jeg drar med. Jeg kan bare starte med å si at jeg er VELDIG FORNØYD!

Når jeg første bestemte meg for at jeg ville dra til USA som utvekslingsstudent, sjekket jeg mange organisasjoner. Jeg avtalte tre intervju og det første intervjuet var med into, når jeg kom ut fra det intervjuet var jeg så gira på å dra og jeg hadde fått et superbra inntrykk av de, så jeg avlyste de andre intervjuene mine, noe jeg absolutt ikke angrer på i det hele tatt! Skal jeg være helt ærlig så startet det med at jeg var interessert i into fordi de hadde 5 dager i NY, mens de andre bare hadde 3.. Men etter intervjuet var det absolutt ikke det som var grunnen til at jeg valgte akkurat de. De er enda ikke så store i Norge, noe jeg synes er kjempebra, for det er så veldig personlig. Alle utvekslingsstudentene vet hvem Marit er, og Marit vet hvem alle vi er (nå har det kommet en til også da). Så det er veldig personlig, du er liksom kjent ved navnet ditt, og ikke bare en av utvekslingsstudentene deres.

Campen vi hadde før vi dro var veldig koselig og morsom. Det er ikke bare sånn kjedelig undervisning i flere timer… Vi hadde pauser og spilte fotball og snakket og koste oss masse. Jeg var der ikke den første dagen da (det er to dager og man overnatter), så jeg føler jeg gikk glipp av mye av det bli-kjent greiene, men jeg ble fortsatt kjent med mange og jeg har fått mange venner jeg er heelt sikker på jeg kommer til å ha kontakt med i fremtiden!

New York campen var bare helt SYKT BRA! Jeg elsket det, det var så gøy, beste 5 dagene i livet mitt vil jeg nesten si! Og lederne som er med deg er så morsomme og kule, de er ikke sånne sure, strenge folk som bare gjør dagen verre. Det var helt sykt kult!

På bussen på vei fra flyplassen til hotellet. Jeg hadde sittet på et fly i flere timer så jeg så ganske fresh ut bak into greia.

Flyplassen i New York. Karine og Tina, to av de jeg håper og tror jeg kommer til å ha kontakt med i fremtiden også!

Håper det var svar på litt av det dere lurer på, hvis ikke er det bare å spørre meg : -) Jeg anbefaler hvertfall hvis du er usikker, og ordne et intervju med into, for du forplikter deg ikke til noe med et intervju. Og jeg tror også into er en av veldig få organisasjoner som forteller deg om du er tatt med i programmet rett etter intervjuet, mens du er der. Mange organisasjoner må du vente på et brev i posten..

Vel, bare spør hvis det er mer dere lurer på!

Reklamer

Single Post Navigation

4 thoughts on “into

  1. Hei 🙂 Jeg reiser med Into til neste år, og jeg har fått kjempebra inntrykk av dem 😀
    Hvordan var det på pre-departure seminaret? Hva gjorde dere og sånn?
    Og var det en kontaktperson som møtte deg på flyplassen i Florida? 🙂

  2. Tusen jerelig takk, Lisa. Det var hyggelig for oss å lese. Jeg har lagt den ut på FB-siden vår, for litt skryt vil vi gjerne vise frem 🙂 Ha en fin dag!

  3. Oj… hjertelig, skulle det stå!

  4. BTW… I’m back 😀 And we bought you a present 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: