GO GATORS!

Hei til det norske folk,

Nå i det siste har det ikke skjedd mye, tror jeg. På mandag var jeg på ikea! Kjøpte meg litt norsk røkalaks og gravlaks da, nam nam nam. Og grove knekkebrød, for det er ikke bare bare og finne det her.. Akkurat nå (som var på tirsdag) er jeg ganske amerikansk og drikker sprite og spiser svensk sjokolade og kanelbolle. Skal ta meg litt ordentlig mat snart da, bolle med sjokokuler. Dette skrev jeg på tirsdag, men hadde ikke mer å skrive så jeg gadd ikke poste det.

Imorgen skal vi til Gainesville på college football, GO GATORS! Gleder meg så sinnsjuka mye da!  Og før kampen skal vi gå rundt på campus og sånn, skikkelig college spirit. Gleder meg så syyykt! Egentlig var det bare Marvin og Debbie som skulle sammen da, men siden Aaron skal ha stor operasjon på mandag og ikke får gjort så mye gøy på lenge, så spurte Debbie om vi ville være med, og det ville selvfølgelig jeg! Og Aaron, og da sa Adam også ja, han sa egentlig nei. Men uansett.. Når vi skulle bestille billettene våre, for Debbie og Marvin hadde allerede billetter, så gikk det bare ann å bestille i partall, så vi måtte finne en venn. Så da spurte både jeg og Aaron hver vår person samtidig, og begge sa ja…og da ville vi jo ikke si nei til en av de, så da lette vi hysterisk (er ikke sikker på om det er riktig ord) etter en ny person. Og noen dager senere fant vi en. Så det var egentlig bare Marvin og Debbie som skulle dra, men vi ender opp med å dra 8 stykker, så bilen er stappa, haha, men det blir koselig da. Jeg skal gå helt ut med gators ting. Men er ikke sikker på om jeg skal ha på gators knebukse eller sort tights under hettegenseren da. Så skal jeg ta med gators t-skjorten min tilfelle det blir varmt, for det er meldt 29 grader…så kanskje jeg burde ta med shorts også..

Ben Hill Griffin Stadium, eller «the Swamp» som vi kaller det, where only Gators come out alive!

Vil dere høre hvor stor gators fan (tror det skrives i ett ord på norsk, men det så så knoblete ut) jeg har blitt eller?! Jeg har:

– 6 t-skjorter, to grå (en med property og florida gators i blått med oransj rundt og en med rosa skrift), en blå, to hvite (en med FLORIDA gators i rosa, en med FLORIDA gators i blått) og en rosa men mørkerosa skrift.

– en hettegenser

– en ting til å ha i håret

– et armbånd jeg lagde i first period

– en pose’bag

– en knebukse

– en genser

– en 3/4 genser

Flink til å komme inn i samfunnet hvertfall!

Forresten, nå har vi thanksgiving break! Og det er så deeeiliiiig! På fredag er det black friday, gjett om the stupid Norwegian troll skal gå bananaz på shopping da da! Blir litt vektløfting hvertfall, pft, som om jeg trenger det, haha. Nå skal jeg kose meg hjemme og slappe av før jeg skal opp klokken 6 imorgen…6!..på en lørdag.. men dagen blir dødsbra tror jeg!

Hade nordmenn! Skal forresten lage et eget innlegg om into, fikk et spørsmål om det. Men jeg kan bare si fort at jeg er VELDIG FORNØYD!

En random turtle som fulgte meg hjem fra bussen. Haha, neida det går faktisk turtles rundt i nabolaget her. Søte, har så lyst på en liten turtle!

Og litt random, men nå fant jeg ut at det jeg lekte med når jeg var liten, «turtles» det var jo skilpadder, det er derfor det het turtles. Hahahaha, jaja..

Reklamer

Single Post Navigation

3 thoughts on “GO GATORS!

  1. kan du skrive ett innlegg om into?

  2. Anniken on said:

    Håper dagen var bra! Du er søt som har blitt så fan

  3. Hallo!!! lisa!! Sandy bor jo i Gainsville!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: