Alltid like gøy å bli hentet i ambulanse og ikke huske noe etterpå….eh?

Hei allesammen

Hehe, jeg bare starter med overskriften med en gang jeg. Denne uker hadde vi fotballkamp mandag, tirsdag og vi har en idag. Vel, kampen på mandag ble jeg sparket mellom øyet og tinningen, fikk en fin blåveis og hadde litt vondt i hodet og svimmel på skolen, ferdig med det. På kampen på tirsdag sparket en jente på det andre laget ballen, og jeg fikk den rett i fleisen. Etter det ble jeg veldig svimmel, og det gikk litt rundt for meg, så jeg ble byttet ut. Når jeg først kom av banen rullet øyene mine og jeg hadde veldig vondt i hodet og var svimmel og klarte ikke fokusere helt. Så jeg ble bedt av en person, som jeg ikke vet hvem er, om å legge meg ned på bakken, og der ble jeg liggende helt til jeg ble hentet av ambulansen. Ja, treneren min ringte etter ambulansen. Jeg ble ganske redd når jeg hørte sirener og at noen sa at her kommer ambulansen MIN.

Nå kommer den delen jeg ikke husker, men som jeg har blitt fortalt. Når ambulansefolkene kom bundet de hele kroppen min fast i en båre og jeg fikk nakkestøtte, så trillet de meg på båren bort til ambulansen. Jeg fikk ikke ha med meg noen i ambulansen, bortsett fra ambulansefolkene. Inni ambulansen, på vei til sykehuset, måtte de gi meg vann og vitaminer intravenøst fordi jeg var alvorlig dehydrert. Men siden jeg var det, så klarte de ikke finne blodårene mine, så når jeg våknet igår hadde jeg fine bomullsdotter på armene, uten å vite hvor de kom fra så jeg måtte spørre, og under de bomullsdottene har jeg 8-9 stikk på venstre hånden og 4 på høyre hånden. Ganske glad jeg ikke husker det for å si det sånn.. I løpet av turen min i ambulansen begynte jeg plutselig å bare snakke norsk.. Og jeg hadde visst fått panikk, begynt å puste kjempefort og tungt og så stoppe å puste og så begynt å puste fort igjen og jeg hadde grått og skreket på norsk (jeg er så flau). Så når jeg kom på sykehuset møtte vi Debbie og moren til Grace, som også var med, og da snakket jeg bare i norsk. Jeg gråt og skrek og var kjempesur og ingen forsto hva jeg sa, så Debbie ringte Andreas (min norske venn) så han kom og måtte oversette alt jeg sa, stakkars gutt….. Så sendte de meg så jeg skulle ta bilde av hjernen min, og de første 4 bildene gjorde jeg skurrete fordi jeg beveget meg så mye, så legen begynte visst å skrike til meg om at jeg måtte ligge stille, uff jeg er så flau over meg selv.. Når vi til slutt klarte det, fikk jeg komme ut av båren og ligge på en seng. Hele tiden hadde jeg et håndkle over ansiktet fordi lyset var så sterkt. Etter det kom legen og snakket med oss, og når han sa jeg skulle ta det rolig de neste dagene og ikke spille fotball på minst en uke, så ble jeg tydeligvis så sur at jeg sa masse stygt, jeg har aldri vært så flau over meg selv….. Og nevnte jeg at kona til pastoren var der, jepp.. jeg har sagt unnskyld til henne og fortalt henne at jeg ikke husker noe og hun skjønte det og merket selv at jeg ikke var meg selv og at jeg var på masse medisiner.. Jeg hadde forresten 12 greier plassert over hele kroppen for å måle bevegelsene mine og alt sånn.. Og Marvin kom hjem helt fra Tampa bare for å sjekke til meg, føler meg så slem…

Jeg hadde forresten «bare» forslått hjernen min og en hjernerystelse. Jeg sovnet på sykehuset og kjørt i rullestol til bilen, sovnet i bilen og fulgt inn til sengen min, sovnet etter 10 sekunder og sov en del timer. Så jeg er bedre nå. Ingen grunn til bekymring alle sammen, dere kjenner meg, I’m a tough cookie!

Og forresten, alt jeg husker fra den dagen er bare masse stemmer og Nikita. Jeg husker skikkelig godt at jeg tenkte på Nikita, savner henne så veldig veldig.

Jeg har noen bilder, men har ikke så veldig lyst til å legge de ut her..hvis dere skjønner.. men jeg er okay! Håper dere koser dere hjemme i kalde Norge/andre kalde stater her i landet.

Reklamer

Single Post Navigation

5 thoughts on “Alltid like gøy å bli hentet i ambulanse og ikke huske noe etterpå….eh?

 1. Hei jenta mi. Du liker å være i dramatikkens sentrum, men det blir vel litt mye noen ganger. Koselig å prate med deg i går, og høre at alt går bra. Du har en fantastisk familie rundt deg der borte, all takk til dem fra meg. Klem fra mamma

 2. Anniken on said:

  Evig glad for at alt er bra!
  Du er tøff

 3. Ingrid M on said:

  Du e ikke rikti klok! Tenk ka du jør me hjerte t adoptivmora di vess ho får hør om derre..=P

 4. Hei!
  Er du fornøyd med into? Hvorfor/ hvorfor ikke?
  har lurt litt på om jeg skal søke hos de..

  • Hei,
   Skal skrive et eget innlegg om det jeg, når jeg får tid. Men hvis du tenker på å dra som utvekslingsstudent og ikke er sikker på hvilken organisasjon du vil dra med, så vil jeg anbefale deg å hvertfall dra på intervju med into. Jeg kom ut derfra med et veldig godt inntrykk så jeg avlyste de andre intervjuene med andre organisasjoner. Jeg er helt utrolig fornøyd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: