Hei jeg lever.

Heyheyhallå

Nå er det en stund siden jeg har blogget. Den flinke perioden min med å blogge så godt som hver dag er over, og jeg er ikke så veldig gira på å blogge lenger. Men jeg LIKER KOMMENTARER.

Siden sist, husker ikke hva jeg har sagt og hva jeg ikke har sagt, men jeg kan fortelle litt.. Denne uken har det bare vært skole og fotballtrening. På fredag var det Aaron bubbas bursdag. Etter trening måtte jeg forte meg hjem og dusje og så dro vi ut og spiste med familien, broren og svigersøsteren til Debbie og barne deres som jeg fortalte om litt tidligere. En vennefamilie, og Hayley som sov hos oss hele helgen for søsteren hennes, Katie, og moren var på den «walk 60 miles for breast cancer». Etter middagen dro familien og Hayley til Lakeside Village til en isbutikk som var best!! Du valgte først hva slags is du ville ha og så puttet du hva du ville ha som «strøssel» og så knuste de det inni isen på en isovn(?). Namnam. Og vi møtte en litt eldre par som Debbie og Marvin kjente, og naboen deres er fra Norge! Og de var med et annet par og han var fra Tyskland og hadde vært i Norge noen ganger og spurte meg om jeg bodde nær Oslo, Bergen eller Trondheim.  Det var koselig.

Igår, lørdag, var jeg med den norske familien til sarasota på en scandinavisk festival ting. Det var masse norske ting der og norsk mat. Lykke. Jeg spiste 8 norske vaffelhjerter med syltetøy, jeg var i himmelen. Og så kjøpte jeg en NORWAY t-skjorte som er helt lik nøkkelringen mamma kjøpte til meg i sommer, det var ganske kult. Den norske familien betalte alt det for meg da, har skikkelig dårlig samvittighet for det…men jeg skal betale de tilbake om de vil eller ikke, siden jeg er så snill!

Etter det dro vi til en skandinavisk butikk 15 min unna. Der hadde de masse norsk sjokolade og pepperkaker og svensk sjokolade og masse godtgodt. Men det var sinnsyyykt dyrt!! Kostet nesten 30 dollar for sånn rød blekkboks med pepperkaker vet dere! Der kjøpte jeg seigmenn, dumle (visste dere at det var fra finnland?? Det visste ikke jeg….), toro vafler, risengrynsgrøt jeg skal lage til jul, brunost og en t-skjorte. Tror det var alt.. det var nemlig sinnsykt dyrt der! Verre enn norske priser! Namnamnam. Så dro vi på stranda etter det, det var så fint! Og på vei hjem kjørte vi forbi #1 beach in the US!! Ganske stort.

Idag har vi vært på fall festival og..ehm, vet ikke det norske ordet..men carving pumpkins. Gravet i gresskar?? Jeg var flink og tok bilder, men de er på kameraet så de kommer senere. Har et bilde nå da. 

 

Meg, Adam, Hayley, Aaron

Nå orker jeg ikke blogge mer. Hade.

Reklamer

Single Post Navigation

3 thoughts on “Hei jeg lever.

 1. Ikke direkte oversatt, men det er noe som å «Skjære ut gresskar» ikke grave i 😛 Hva skjedde med norsken din a? Jeg er ikke den beste i norsk selv assa, men «..en litt eldre par..» 😛 Morsomt å se hvordan du endrer språket. Regner med at du legger ut bilder imorgen da det er Halloween idag 😀

 2. Hei jenta mi
  Godt å se at du koser deg
  Gleder meg til å se bilder av alt du opplever, og ikke bare matbutikker 😉
  Lykke til på kampen i morgen
  Klem fra mamma

 3. Anniken on said:

  er så godt å se og høre at du har det bra!! Jeg vil snart sende deg en pakke i posten:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: