Søte Aaron

Heija

Jeg har ikke så mye nytt og si desverre…

Kan jo fortelle dere at det er ganske gøy å snakke norsk til vertsbrødrene mine og de ikke skjønner noe da. Og så har jeg lært Aaron og si «værste»! Vi satt i bilen på vei hjem fra the Widener’s og så var det et ord jeg sa med skikkelig aksent, og så prøvde vertsfar og lære meg og si det uten aksent. Så hører jeg bare fra baksetet «vææærste», haha jeg døde, det var så morsomt. Og så er nettet skikkelig treigt noen ganger, og Aaron lånte pcen min og så sa han «værste Internet». Og så har jeg lært han og synge litt av Byggmester Bob da!

Neste tirsdag (1. november) er vår første fotballkamp! Så vi får uniformene imorgen, gleder meg litt. Men er litt redd de er kjempestygge…Guttene sine er kjempefine for jeg har jo en av deres drakter, hehe.

Det var en liten oppdatering fra my life over here. Cooper har klippet seg forresten, hahaha, legger ut bilder senere. Akkurat nå er jeg og Aaron alene hjemme og jeg er skikkelig hyper, så tror ikke det er så sunt for meg og blogge mer nå. Byebye.

Forresten, jeg har strukket en muskel på forsiden av låret og det gjør skikkelig vondt!! Jeg klarer ikke bøye kneet mer enn 90 grader bakover og når jeg går på det svikter muskelen enten fremover eller så presses kneet bakover så jeg går med helt stivt ben.. Det gjør ganske vondt, men har fått muskelsalve av vertsfar så håper det hjelper!!

Ciao

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “Søte Aaron

  1. haha værste! hva var det som skjede med han? når han gikk på krykker? du sa du skulle skrive det 😉

  2. Anniken on said:

    Kan du legge ut bildene av draktene deres?? masse lykke til på kampen da pusipus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: