Oppdateringggg

Hey buddies

Jeg gikk fra å være så flink til å blogge til å ikke ha blogget på nesten en uke.. Men jeg har faktisk ikke hatt tid..

Denne uken har jeg vært på skolen og fotballtreninger. Fotballtreningene går veldig bra faktisk! Men coach Chuck får meg til å skyte med guttene istedet for jentene….det liker jeg ikke helt da, synes det er litt flaut.. Og så vil han at jeg skal lede treningen noen ganger, jeg bare «eeeeehhh, no thanks». Nå den siste uken har det vært kjempedeilig temperatur!! Eller den første dagen måtte jeg ha på bukse og 3/4 lang arm, så det var litt kaldt… Men når jeg kom på fotballtrening i shorts og t-skjorte og skulle løpe milen min i helt blå himmel og 16 grader var det dødsdeilig!! Det føltes som en vårdag i Norge, eller en vinterdag med helt blå himmel og du har på deg boblebukse og jakke så du ikke fryser for solen varmer ikke. Sånn føltes det.

Se hvor kaldt det plutselig ble!!

Men det er skikkelig deilig å kjøre rundt med vinduene åpne klokken åtte-ni og det fortsatt er 25 grader ute.

Ellers tror jeg ikke det har skjedd så mye mer.. JO, på onsdag endret jeg timeplanen min..igjen! Tror jeg har endret den sånn 3 eller 4 ganger denne måneden!

Sånn her ser timeplanen min ut nå da, for de som lurer:

1st period: Parent Skill

2nd period: Algebra 2 honor (jeg hadde algebra 2 først, men så hadde jeg 116% i den klassen, 100% på alle prøvene + extra credit fordi jeg

gjorde flere oppgaver enn jeg trengte)

3rd period: Digital Design – denne klassen er helt ny. Har bare vært i den klassen en gang og det var på torsdag. Det er yearbook da, vet ikke hvorfor de kaller det digital design.. Sikkert fordi det meste vi gjør er å ta bilder av lagene og klubbene på skolen og endrer de og setter de inn i sider som skal være i årboken. Ganske deilig og fri klasse, du får liksom gjøre det på den måten du vil.

4th period: American History

5th period: Intro to Information and Technology – denne klassen er også ny, bare vært der to ganger. Den er egentlig ganske kjedelig skal jeg være ærlig.. Men det er ganske lett og få god karakter, så det er jo greit.

6th period: English

7th period: Biology – læreren min er fra India eller noe så hun har skikkelig indiskengelsk aksent, ganske morsomt igrunn..

Coach Chuck (fotballtreneren) spør meg alltid hva ting er på norsk. Så jeg har lært han en del ord. Hver gang treningen er ferdig roper han «hade». Og når vi spiller eller løper eller noe og noen ikke gjør det godt nok roper han «kom igjen!» hahahah, han er så søt. Han er 65 år da! Han spurte meg hvor gammel jeg trodde han var, og jeg trodde kanskje sånn 50+, men jeg ville ikke være frekk tilfelle, så jeg sa 45, så sa han at han var 65. Holder seg hvertfall sprek da. En gang var skolissen hans åpen, så var det en av jentene som sa at han måtte knyte den, så svarte han «all the way down there…» så lente han seg ned på sånn 20 sekunder, haha, han er så søt!

Dette var en liten oppdatering da. Skal prøve å la dette bare bli et engangstilfelle. Dette er mine fremtidige planer som jeg vet om nå:

  • Imorgen (mandag) har vi FRI. Lykke.
  • På fredag har Bartow, naboskolen til vertsbroren min og han kjenner mange der, homecoming game. Så vi skal dit, det er forresten bursdagen til Aaron også. Og det er all-out-pink-day, så hele stadioen skal ha på seg rosa, for brystkreft. Det gleder jeg meg skikkelig til!
  • Lørdag skal vi broren til Debbie. Aaron har homecoming, så vi skal ta bilder av han og daten hans og skjære ut gresskar med Debbies nevøer. Eller han ene er 7 måneder, så tror ikke han skal skjære de ut da..
  • Helgen om to uker skal vi i bryllup! Det gleder jeg meg kjempemasse til!! Bryllupet er i en stor fin hage da, så det blir sikkert kjempefint.
Det var nok alt.. Toodles
Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: