The room is on fire!

Heeisann

I går hadde vi homecoming! Det var okei. Jentene her tar av! Det var egentlig bare ekkelt. Det ser ut som de har sex med klær på liksom… Jeg savnet vennene mine da, hadde jeg vært med de er jeg 100% sikker på at jeg hadde hatt det mye morsommere, haha, men det var greit. Høydepunktet var vel når de begynte å spille «follow the leader»!!! Danset dansen vi varmer opp til på håndballen jeg da. Haha, nei.

Jeg kom hjem litt over 12 og la meg med en gang. Noe som plager meg litt er at jeg ikke får koblet til nettet på rommet mitt fordi pcen min er så utrolig dårlig til å få inn signaler! Irriterer meg skikkelig! Men hvertfall, så sov jeg helt til 11:30 idag, det er det lengste jeg har sovet siden jeg kom tror jeg! Men det var deilig.. Jeg var fortsatt ganske morratryne når jeg sto opp da..

Etter jeg sto opp og kledde på meg og spiste frokost dro vi til the Widener’s og så på football og spiste lunch. Det er de som har den spanske utvekslingsstudenten, Alba. Nå har de en utvekslingsstudent til, eller hun kom for 5 uker siden da. Hun heter Corinna og er fra Tyskland. Hun hadde ikke fått vertsfamilie enda i slutten av august, så hvis hun ikke fikk det innen en uke så fikk hun ikke dra, sykt! Så siden de hadde et ekstra rom, så hostet de henne også.

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “The room is on fire!

  1. Vi skal danse follow the leader i gymmen i dag! Å, da burde vært med..håper du koste deg da<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: