Homecoming week

Skal jeg være helt ærlig så er jeg egentlig litt skuffet over homecoming uken på skolen vår.. Siden det har vært FCAT hele uken, så har vi ikke hatt pauser engang.. Og vi har bare hatt utkledninger/spesiell dag onsdag, torsdag og fredag. På onsdag hadde vi wacky tacky day, noe lignende bad taste, så det var jo ganske spesielt. Bortsett fra det så hadde vi twin day på torsdag, og når vi ikke har pauser så kan du ikke se hvem som er twins, så det var egentlig bare som å gå med vanlige klær… Og idag hadde vi spirit day hvor man skal kle seg i skolens farger som er kelly green, sort og hvit. Jeg hadde bare en hvit t-skjorte hvor det sto VIKINGS i grønt, og for det første er den veldig stor og det er liksom et annet lag, så jeg synes det var litt dumt og gå med den, så jeg endte opp med å gå med sort og hvitt, jaja.

Idag er homecoming game! Og jeg kjøpte billetten min på skolen for da får vi det billigere, men så sa Loraine til meg for litt siden, etter jeg hadde kjøpt billetten, at hun ikke skulle alikevel! Og det var henne jeg skulle gå med, ble litt irritert for å si det sånn…. Og jeg sa til og med at jeg ikke kunne komme i bursdagen til en fra youth fordi jeg hadde så ekstremt lyst til å få med meg homecoming… Det hadde vært greit hvis vi var 3 eller flere, for da kunne jeg fortsatt gått, men jeg går jo ikke alene… Så jeg spurte Amanda fra engelskklassen min, men hun skulle ikke alikevel, og nå har jeg spurt Grace, som vel er den beste vennen jeg har til nå, men hun har ikke svart enda. HÅPER VIRKELIG HUN SIER JA. Hvis ikke kommer jeg til å ligge i sengen min og dø resten av kvelden…. Hadde egentlig tenkt til å spørre vertsbrødrene mine, men Aaron er halvveis på krykker halvveis i rullestol så det funker nok dårlig..skal prøve å dra han med meg forde da.

Varsity fotballaget ble offentliggjort idag, og jeg er med, wii. Coachen sa egentlig det til meg på mandag da.. men jeg ville ikke være for sikker…

Har forresten endret nesten hele timeplanen min! Kan lage et eget innlegg om det, for jeg synes det blir så langt og rotete hvis jeg begynner å skrive om det nå..

Og mamma, jeg så Lisa-stjernen igår!!! Da tenkte jeg på deg.

Den er litt til venstre, men tror ikke du kan se den på bildet…

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: