Mambo

Heei alle i hopa

Husker dere jeg fortalte dere om senior hettergenseren og t-skjorten min? Tenkte jeg skulle legge ut bilde av de da.

  

   «It’s not the end of the world, we’re just taking it over» fordi det er 2012 ikke sant?! hahahhah

Og idag hadde jeg FCAT math. Det var egentlig ganske greit. Noen uttrykk jeg ikke skjønte, så jeg gjettet, men når jeg spurte vertsmor etterpå fant jeg ut at jeg hadde rett, wi wi. Hun ene vakten kom for å gi meg «billetten» til testen, så sa hun «wow you have beautiful eyes!» hahaha, søt da. Og en dag forrige uke når jeg ventet på bussen hjem, kom to jenter bort til meg og sa «I love your eyes, they are like my favorite color» haha. Og øynene mine forandrer seg etter solen, det husker du vel mamsen. Så nå er de lyseblå og litt lys lys gul fra sola og en smule ltsegrønn/turkis fra palmene. Så vet dere det.

Lo-lo..lo-love my shoes! Idag var det så ekstremt varmt på fotballtrening!! Tenk dere å spille fotball klokka 12 på en dødsvarm sommerdag i Norge, det var mye varmere enn det! Det var 32 grader i skyggen, så det var vel rundt sånn 40 grader i sola, det var så varmt!! Jeg svettet som en gris! Men da var det deilig å komme hjem å ta en iiiiskald dusj og ENDELIG få senior bildene mine i posten!!! Jeg fikk de i ca A5 størrelse med svakt «copyright protected – do not copy» fordi man liksom skal kjøpe de. Men på nettet var det enten kjempelite eller litt større men da var det skikkelig sterkt copy greie på.. Så jeg kan legge ut de små, og heller de store jeg får når jeg bestiller.

          Hva synes dere? Ehe.

Og imorgen kommer bilder av kjolene mine. Flink til å blogge og ha med bilder for tiden ja!! Og forresten, overskriften. Det var bare Adam, lille vertsbrori som ville så gjerne jeg skulle ha det som overskrift. Ja, han er litt rar, derfor jeg passer perfekt inn i familien!

God tur til Namsos mamsen, Vanja, Madde og Fridabob. Kjør forsiktig og hils alle!

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “Mambo

  1. Anniken on said:

    Glad du har begynt med bilder!! Heldig som har det så varmt, her er det ganske kaldt…hehe! gleder meg til å se kjolen diiin
    missu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: