FCAT og first soccerpractice

Heisann søte små

GRATULERER MED GÅRSDAGEN MORFAR!!

Det har egentlig skjedd ganske mye siden sist. Det kommer bilde av homecoming kjolene mine imorgen, eller noe. Idag hadde jeg FCAT testing i engelsk reading. Jeg satt 5 hele timer! Dere skjønner, jeg brukte hele tiden min, dro ikke før, håper du er stolt av meg mamma! Men hvertfall, FCAT var visste mye mer seriøst enn jeg hadde trodd, det var som en eksamen! Vi hadde pcer i flere avdelinger siden vi er så mange på skolen. Og rundt plassen din er det på en måte vegger på alle sider, så du ikke kan se ut og ingen kan se inn, bortsett fra vaktene. Skikkelig ikke-jukse vennlig. Men det har sine fordeler og vente helt til slutt da. Det var bare meg og tre andre som satt helt til slutt. Hvis jeg skal være ærlig var det fordi jeg ikke ville ha biologi, haha. Men hvertfall, jeg fikk tyggis og sjokolade og han ene vakten begynte å massere meg og sånn, ganske så koselig!

Når jeg utsatte tiden med å gå litt ekstra ganger på do, lese noen ekstra sider, dagdrømme litt, ble endelig klokken ett. Når jeg leverte spurte hun dama meg:

Dama: Are you the exchange student?

Lisa: Yes.

Dama: Oh, I am sorry. You didn’t have to take the test…..

Lisa: (tenker inni seg) whaaaaaaaaaaaaat!?

Vel. Slapp i hvertfall biologi da, hee heee heee, liker ikke læreren i det faget, hun er så veldig merkelig, verre enn meg!

Jaja… Imorgen har jeg matte da, den tror jeg jeg skal ha uansett, men tror ikke det er noe stress, er ganske god i matte. Bortsett fra på Nadderud, aldri om jeg skal tilbake dit..!

Etter skolen var det første try out for soccer! Og gjett hva, det gikk ganske bra! Jeg har de kuleste fotballskoene på moder jord da. De gjorde nok susen.

 Siden vi trener litt sammen med footballaget, baseballafet og cross country, så kom det skikkelig mange og sa «I loooove your shoes!». Hihi. Er heldigvis mye mer utgående (?) nå enn jeg var når jeg startet på volleyball. Men fotballtreningene her er IKKE I DET HELE TATT som vår koselige Helset fotballtreninger. Haha, det er ikke vanskelig å være tøffere enn vår da. Men oppvarmingen var å jogge 4 runder rundt en amerikansk footballbane, 25 push ups, 25 x 2 sit ups og så spurte 8 ganger frem og tilbake i bredden på footballbanen. Jeg var nesten død etterpå siden jeg ikke har løpt så mye i det siste, ehe. Og det hjalp ikke så mye at det var 30 grader ute…. Men egentlig er det bra at vi løper sånn da, jeg trenger å få opp kondisen igjen…

Etter fotballtreningen måtte vertsmor på et møte på skolen hun jobber på, så da dro jeg og brorene (ÅH HERRE, jeg skrev «brorene», hva skjer med norsken min?! Jeg mente selvfølgelig brødrene!, he. he.) mine dit. Så vi satt og gamet UNO mens vertsmor hadde konferranse eller hva det heter, sånn at man snakker i mikrofon foran mennesker. 

Bubba!

Kjøsjene til brori da. Han er en del høyere enn meg for å si det sånn. Det er helt sykt det som har skjedd med han, kan fortelle det senere for orker ikke skrive det nå for dette innlegger er allerede ganske langt..

Etter det dro vi hjem. Og himmelen var helt syk! Sola lyste opp bak skyene, dødsfint!

Lille linselusa da.

Men vi hadde så lyst på is, så vi kjøpte is, og så var jeg tørst så jeg fikk en iskaffe også. Vertsmor synes det så så latterlig ut at hun måtte ta bilde av det. 

Reklamer

Single Post Navigation

3 thoughts on “FCAT og first soccerpractice

  1. Kule sko da! men liker ikke det med at du ikke skal tilbake til nadderud! og vertsbroren din var jo supersøt

  2. Anonym on said:

    det er de feteste skoene jeg har sett, du rocker nok banen! ikkj gå fra meg lisa…..æ kan it læv uten dæ

  3. Hva var det som skjedde med vertsbroren?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: