Homecoming dress

Hey hey

Vi dro ikke på footballkamp igår alikevel. Dro heller til the park og så på film. Det er såå amerikansk!! Alle tar enten med stoler eller sitter på pledd på gresset og har med seg puter og pledd og snacks og sitter og ser på film på storskjerm. Skikkelig koselig. Og bak der alle sitter, spiller noen fotball og volleyball eller leker på lekeplassen. Og så er det en innsjø bak og palmer langs hele innsjøen og det er bare dødsfint!

Idag sto jeg opp halv ni og fikset meg og så dro jeg og Debbie for å kjøpe homecoming kjole! Det startet dårlig..fant ingen jeg likte veldig godt og ingen av de jeg likte passet. Men så fant jeg er ganske grei fin kjole som jeg likte, men selvfølgelig var glidelåsen ødelagt.. Så vi dro til den samme butikken bare 20 min unna, og der fant vi ingen! Så jeg begynte å lete etter bukser, for det nærmer seg snart buksesesong her. Og rundt et hjørne fant jeg alle kjolene. Wihu. Og jeg fant den mest perfekte kjolen og den var best!!! Så prøvde jeg den, og så var den for liten rundt brystet (det er vi ikke vandt til…..)!!!!!  Og jeg ble så sur at jeg ble kjempesur.. Så jeg endte opp med å kjøpe en sort kjole med lilla underlag, den var ganske fin da. Og en blå kjole jeg fikk for 10 dollar!!!!

Neste uke blir egentlig ganske daff. Mandag og tirsdag har jeg FCAT tester i matte og reading. Hvis jeg stryker får jeg ikke graduate, så jeg krysser fingrene for at det ikke er så vanskelig. Onsdag har jeg fri fordi 9th og 10th graderne skal ha FCAT, så hvis jeg er på skolen må jeg sitte i media centeret i 4-5 timer, så biologilæreren min sa vi bare kunne droppe å komme på skolen den dagen. Torsdag har vi twin day på skolen, og fredag er selvfølgelig spirit day! Da skal vi gå i skolens farger som er hvit og kelly green. Og så er det homecoming game på kvelden. Footballaget vårt suger..tror de har vunnet en kamp eller noe, men det er vel stemningen som teller da. Og på lørdag har vi homecoming dance.

Som jeg sa fikk vi senior klær på skolen på fredag. Jeg har også fått tassel som jeg skal bruke på graduation. Men hvertfall, cap og gownen min er HVIT.. Ahh, jeg ville egentlig ha sort eller mørkeblå eller noe, så når jeg fant ut at man bruker skolefargene på det, ble jeg litt skuffa når jeg måtte ha grønn. Men jentene, eller jeg tror det bare er jentene, skal ha hvit! Jeg ble skikkelig skuffa.. Det kommer jo til å bli møkkete og sånn.. Jaja.

Her er tasselen da, cap and gownen får dere ikke se før graduation min 3. juni, GLEDER MEG SÅNNNNN!

Nå har Madelen bursdag i Norge!! Gratulerer med dagen prinsessa mi! Har på meg turkis neglelakk som du ville. Gleder meg masse til å skype med deg imorgen/senere i dag. Tante Lisa savner deg masse

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “Homecoming dress

  1. Anniken on said:

    legg ut bilde av kjoleeeeen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: