Lockdown!!!..igjen

Heia

Idag var det lockdown IGJEN! Men denne gangen var det litt mer dramatisk enn i går. Vi var nettopp ferdig med second period og på vei ut til lunch så sa de på høytaleren at det var lockdown og at alle skulle forte seg til neste klasse. Egentlig tenkte jeg bare «igjen??» og at vi ikke fikk pause. Men når jeg gikk mot min neste klasse, som var US History, var det folk som løp rundt og jeg møtte en jente som gråt og sånn. Hun overdramatiserte veldig da, tenkte jeg. Når vi kom i klasserommet fikk vi vite at det var en skyteepisode litt bortenfor skolen. Det hadde visst (i følge ryktene) startet på skolen og så hadde de dratt dit det skjedde og det var der de startet å skyte. Hvertfall, lockdown varte i en og en halv time!! Og det er ganske lenge…

Etter at vi kom ut og fortsatte dagen, tenkte jeg egentlig ikke så mye over det lenger. Men når vi tok bussen hjem, kjørte vi forbi stedet det skjedde. Det var masse politi der og mennesker som sto rundt og så på. Så begynner en jente i bussen min og hylgrine og rope «oh my gosh» og sånn, jeg så hun hadde tårer i øynene tidligere på veien hjem, men jeg trodde det var at hun hadde vinden i øynene eller noe for vi hadde vinduene åpne. Men det var tydeligvis en av familiemedlemmene hennes som ble drept i skyteepisoden. Det var ganske drama i bussen på vei hjem for å si det sånn.. Hvis det blir lockdown på mandag også, blir skolen stengt hele neste uke, som er HOMECOMING uken!!! Så det vil jeg ikke da..

Fikk forresten senior hoodie, T-skjorte og tassel og sånn på skolen idag. Kan legge ut bilder senere i kveld eller imorgen. Idag er det fredag, som betyr high school football! Vi spiller mot rivalene da, (som vi slo i volleyball, hoho) så det blir braa. Og imorgen skal jeg kjøpe homecoming dress!

Nuss nuss (unnskyld at jeg er så dårlig med bilder.. Skal skjerpe meg. Lover.)

meg

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “Lockdown!!!..igjen

  1. Anonym on said:

    herregud så skummelt, gjemte deg ikke på biblioteket da?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: