Lockdown!!!!!!!!

Hey

Idag hadde vi lockdown på skolen! Helt på slutten av biologytimen, liker virkelig ikke læreren i det faget… Men har spansk etterpå og der skulle vi ha party party, med spansk mat og tortillas og sånn, så det gledet jeg meg jo litt til. Men 2 min før klokken skulle ringe ut fra biology, går lockdown alarmen. Jeg fikk PANIKK. Vi måtte sitte på rekke på gulvet og være stille. Etter at vi hadde sittet der kanskje 10 min, sa de på høytaleren at dette var ikke en øvelse og at alle måtte følge lærerens instrukser. Og da ble jeg enda mer redd, så for meg at jeg plutselig skulle se en mann med gevær gå i hallwayen forbi klasserommet. For vi har sånn lite langt vindu i døren ut mot hallway. Så jeg satt og så ut det vinduet og plutselig går tre politimenn forbi klasserommet! Da ble jeg ganske kvalm for å si det sånn.. Blir kvalm når jeg blir redd eller nervøs. Og så satt vi der 15 min til og så forteller de på høytaleren at det var en mann med pistol på student parkeringsplassen, men at det er tatt care of nå. Måtte vise dere hvor han var forhold til meg da, så tegnet et fint bilde på paint. Og resten av skolen er liksom 3 ganger så stort som parkeringsplassen og bygningen jeg var i.Etter det så hadde vi jo fortsatt party i spansktimen da, det var jo ganske så gøy. Men jeg var ganske kvalm etter at jeg var så redd, og så spiste jeg en kake som en i klasse min hadde tatt med, og det var pretty much bare bløtkakebunn og en krem på toppen. Så jeg ble veldig kvalm, det minnet meg bare om gullbryllupet til mimmi og morfar i juleferien hvor jeg spiste så mye kake at jeg ble kjempekvalm de neste dagene. Så tror ikke jeg kan spise mer kake lenger. Bortsett fra brownies da selvfølgelig.

Når vi sluttet og jeg gikk til bussen, kjente jeg noe vått som landet på leggen min. Jeg tenkte først det var noe ekkelt, så jeg så ned for å se hva det var, men så så jeg ingen ting. Og så gikk det 2-3 sekunder og så virket det som om noen i himmelen kastet en bøtte full med vann over oss. Det begynte å pøseregne helt plutselig! Så alle løp under taket ved kontoret, det var helt sykt!

Og når endelig bussen vår kom (hun kommer alltid når alle de andre bussene drar…..) så ventet vi lenge, før vi fant ut at en av de andre bussene ikke kunne kjøre av en eller annen grunn. Så den bussen måtte kjøre med oss. Og her er det sånn at alle vet hvem som hører til hvilken buss, så når det er en buss som på kjøre med noen andre så er det sånn skikkelig «buuuh». Hvis dere skjønner. Det er sånn vi mobber hverandre og sånn hele turen, det er ganske morsomt og underholdene da, for alle vet jo vi bare tuller. Så sa bussjåføren vår «My kids are sooo happy to have you here guys», og alle vi som hører til min buss, som var den riktige bussen, ropte «NOOOOOOOO», det var ganske gøy. Eller det var gøy helt til jeg fant ut at den bussen som satt på med oss bodde sånn langt inni gok. Og jeg er hjemme vanligvis rundt fem over 2. Idag, fordi vi måtte dra så langt, var jeg hjemme ti på tre!!!! Det var jo ikke så gøy.. HE HE. Nå er det bare 3 dager til prinsessa mi blir 6 år! Derfor prøver jeg og få skypet med henne snart, for må fortelle henne noe.. SÅ VANJA HVIS DU LESER DETTE (som jeg tror du gjør imorgen når du står opp hvis ikke du sjekker i kveld) KAN JEG FÅ SKYPE MED MADDE IMORGEN, FREDAG klokken ca 8 hjemme, OOOOG PÅ SØNDAG klokken 3 hjemme. Flott. hade på bade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “Lockdown!!!!!!!!

  1. Allerede lest bloggen Lisa, så den er grei 🙂 Hun har mast om å få Skypet med deg lenge nå, ihvertfall ekstremt siden igår. Hun har nemlig noe å fortelle deg 😉 plotter deg inn på kalenderen imorgen 🙂

  2. Anniken on said:

    godt å høre alt er bra med deg! love much

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: