Senior stuff

Hei og hopp

Idag følte jeg meg endelig frisk nok til å gå på skolen. Og når Debbie sa det var early release idag, ble jeg enda mer gira på å dra på skolen. Når jeg kom på skolen fikk jeg en haug med seniorting jeg må/kan ha. Gensere, T-skjorter, smykker, cap and gown som jeg må ha, og albumer og invitasjoner til GRADUATION min! Wii, så gira! Så nå prøver jeg å se litt gjennom det, men det er så ekstremt mye at det er veldig vanskelig. Og seniorringene er tydeligvis veldig populære å kjøpe, og det var sånn 300 forskjellig. Mange av de var veldig redneck da, men det var noen som var sånne søte, fine. Problemet er bare at ringene koster mellom 400 og 700 dollar…..

Bortsett fra det så så vi på en dokumentarfilm i US History idag. Og der snakket de om at halve Norges populasjon flyttet over atlanteren og bosatte seg i nord-USA, det var jo ganske kult synes jeg da. Ellers var det skikkelig deilig temperatur ute idag! Eller gjennom skoledagen var det ganske deilig, det var sånn akkurat ikke for varmt og gå i shorts og 3/4 genser, men når jeg ventet på bussen ble det litt for varmt da..

Ellers har jeg ikke gjort mye siden igår, hehe flink til å blogge. Men tror jeg skal slutte å blogge så ofte siden det er ingen som kommenterer uansett.. Ellers har jeg begynt letingen etter homecoming kjole! Spirit week er neste uke, vet enda ikke hvilke dager som er hva(!!), homecoming game er selvfølgelig på fredag og dance på lørdag. Tror jeg skal henge opp plakat på skolen å kanditatisere meg selv til homecoming queen, hva synes dere, god idé, eller hva??

Reklamer

Single Post Navigation

3 thoughts on “Senior stuff

  1. Lisa, sorry at jeg ikke kommenterer hver gang, men du kan ikke slutte å blogge. Jeg leser hver dag. Tro det eller ei, men det er det første jeg gjør om morgenen, å sjekke om du har lagt ut et nytt innlegg 🙂 Roar er litt frustrert på meg innimellom, siden jeg ikke engang forlater senga før jeg har sjekka bloggen din fra mobilen 😛 og ja!! Meld deg opp som homecoming queen 😀

  2. Iselin on said:

    Lisa, meld meg som homecoming queen!

  3. Anniken on said:

    Samme gjelder med meg og mamma!! vi leser bloggen din hele tiden, men ikke alltid like mye tid til å kommentere:) loveu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: