Syk….

Hei,

Igår hadde jeg en dårlig dårlig dag. Startet med at jeg ikke fikk sove på søndag fordi jeg hadde så vondt i hodet. Sovnet rundt 2, og våknet halv seks med kjempe hodepine og kvalm. Så sto jeg opp og kledde på meg og følte meg bare enda verre. Var kvalm, vondt i hodet og ryggen/nakken og svimmel. Hadde tenkt til å spørre om jeg kunne få være hjemme, men så bestemte jeg meg for å dra på skolen. Halvveis på vei til skolen ser Debbie at jeg ser skikkelig syk ut, så hun snur og kjører meg hjem igjen. Nakken og ryggen har plaget meg den siste uken- to ukene, så Debbie sa at hvis jeg ikke ble bedre innen dagen, skulle vi dra og sjekke det.

Så ble jeg ikke bedre resten av dagen, så når Debbie kom hjem dro vi til legen. Jeg fikk en egen nakke-, hode-, rygglege som sjekket meg. Og reaksjonen hennes når hun kjente på nakken min var «Wow, I can really understand why you think this hurts», så jeg hadde flere store hevelser i nakken og ryggen. Så volleyball er over og jeg fikk piller jeg må ta hver dag, pluss at jeg må ise ned nakken 15 min hver time.. Veldig gøy. Og jeg må gå til terapeut. Da må jeg ærlig si jeg savnet mor litt. Men siden jeg har den beste vertsmoren ever, så gikk det bra. Hun spurte om jeg skulle ønske jeg var med mamma, så sa jeg kanskje litt, så svarte hun «I’m not mom, but I am trying my best». Hun er bare best! Etter legen dro vi på publix for å hente medisinen min og da spurte hun om det var noe jeg ville ha som gjorde at jeg følte meg bedre, så svarte jeg «Reeses», jeg ELSKER Reeses, det er bare best! Så kjøpte hun det til meg. Da ble dagen litt bedre.

På kvelden når jeg skulle legge meg besvimte jeg. Eller jeg husker ikke helt hva som skjedde, men tror jeg besvimte for jeg våknet på gulvet uten å vite hvordan jeg kom dit.. Så Debbie ville at jeg skulle sove med døren åpen så hun kunne sjekke til meg. Klokken 4 på natten kom hun og sjekket om jeg var okay, hun er så søt.

Når jeg våknet hadde jeg bare litt vondt i hodet, og når jeg sto opp var jeg bare litt svimmel, så jeg tenkte jeg skulle dra på skolen. Men når jeg kom ut i lyset gikk alt rundt og hodet mitt sprengte, så jeg endte opp med å være hjemme en dag til. Nå sitter jeg i sofaen pakket inn i pledd, med Cooper (hunden vår) krøllet sammen ved siden av meg og en ispose i nakken mens jeg ser på «Keeping up with the Kardashians», ganske koselig egentlig.

Ellerssss har jeg det veldig bra!

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “Syk….

  1. Iselin on said:

    Ikke noe mer volly? I det hele tatt??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: