Rosenboooorg

Jeg var så veldig veldig glad i går!

Kom hjem fra skolen og skrudde på pcen på VGlive med en gang (hehe, nerd). Og da lå Rosenborg under 1-0 mot lillestrøm.. Og det likte jeg jo ikke.. Så lagde jeg meg noe mat, for jeg var sulten, og da plinget det! Så fortet jeg meg og se og da var det 1-1! Yes tenkte jeg. Så plinget det igjen nesten rett etterpå og da sto det 1-2! Wiii. Så lagde jeg ferdig maten min og satt meg ned foran pcen og spiste, og da ble det 1-3!! Og da ble jeg så glad at jeg lagde sånne «iiiiiiiiiiihh» lyder som jeg lager når jeg blir glad! Så ble det 2-3, og så plinget det igjen og da tenkte jeg bare «ikke 3-3, ikke 3-3!!» og så var det 2-4!!!!!! Og det var bare 4 min igjen + overtid, så da var jeg ganske sikker på at dette gikk veien. Og så plinget det enda engang, og da trodde jeg det var fordi kampen var over, men neida, det var 2-5!!! Og da ble jeg så glad at jeg løp og tok på meg rbkgenseren min og koste meg i den resten av kvelden. Jeg ble så veldig veldig glad!

Noen som forresten vil støtte volleyballaget mitt og kjøpe T-skjorter eller hettegenser eller?!? De er ganske kule altså, og det er bare vi som selger de, så tror dere blir ganske kule hvis dere har på dere de i Norge!!/andre stater i USA (spesielt)!

    

Ganske kule eller hva?? Jeg må selge mange av de her.. Dere skjønner, lagkassen vår ble stjålet i sommer, så vi mistet alle pengene. Så nå har vi ikke rå til nye drakter eller utenpådrakter eller noe, så vi bruker de gamle og de er dødsstygge! Hahaha.

 

 

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “Rosenboooorg

  1. Har vurdert å kjøpe genser av deg Lisa 🙂 Men hvor lenge går det før fristen å bestille går ut da? Nå er vel snart sesongen slutt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: