Manny’s

Hei alle norske troll,

Igår kom Marvin (vertsfar) hjem fra en jobbtur i Indiana siden forrige søndag, så hele familien dro ut og spiste på Manny’s. Det var tydeligvis et veldig populært sted, for vi måtte vente litt over en time bare for å få bord (ja, vi venter faktisk en time for å få det bordet). Det var til og med en brikke vi fikk som vibrerte og lyste når det var et ledig bord til oss! Dere vet sånn det er i Norge når maten er klar og du kan komme å hente den, det var en sånn bare større og det var når bordet er ledig. Haha, de er visst ganske vandt til å ha mange folk. Så var det jo en fredag kveld og da.. Mens vi ventet på bordet satt vi ute på noen benker rundt restauranten og det var ganske deilig, for selv om klokka var åtte, så var det 32 grader ute. Så hørte vi musikk innenfra, og jeg følte skikkelig at jeg var i syden.Dessverre tenkte jeg ikke over å ta bilde av det utenfra..

Men jeg tok bilde inne da! Det var ganske typisk amerikansk. Neonlys og jukebox, med en lang bar folk kunne bestille mat og drikke fra og selvfølgelig TVer med baseballkamper på!

I dette huset hater alle Yankees da. Bortsett fra meg, som har både genser og tre Yankees-carper! Og igår spilte Detroit Tigers (Marvins team) mot Yankees,  så vi så på den kampen på restauranten. Den ble puttet på hold da, fordi det regnet så ekstremt mye i New York.

Mens vi ventet på maten, som var over en time fordi det var så mange der(!), hadde vi en hvit «tegneduk» på bordet som vi fikk tegne på. Da tegnet selvfølgelig jeg et norsk troll. Jeg er så veldig dilla på troll for tiden, skal være det på halloween da, gleder meg skikkelig! Haha.

Så her er Trolly Bolly fra Norge da! Håper virkelig de tok vare på tegningen min!

Jeg bestilte forresten fajitas, det var veldig veldig godt! Når vi satt der og skulle til og bestille, sa jeg at jeg var så sulten at jeg kunne spist en alligator. Så fortalte Aaron at de hadde det her og om jeg skulle bestille det, så sa jeg «ehh, no!» så sa han at det smaker omtrent det samme som kylling, så sa jeg; men det er ikke kylling…

Hvertfall. Når vi kom i bilen spurte Debbie meg om det var godt. Og det var jo det, så jeg sa ja. Så fortalte hun meg at hun hadde bedt servitrisen om å heller lage gatorkjøtt til meg enn kylling! Og da kjente jeg hele magen min vri seg. wææ tenkte jeg. Men så tulla hun bare da. Tror jeg skal prøve gatorkjøtt en gang mens jeg er her, bare ikke enda.

 

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: