Til mamma

Mamma’n min. Jeg har en liten confession. Vanja og Iselin har alltid sagt at jeg er bortskjemt og jeg har alltid nektet for det. Jeg har ikke tenkt til å si at jeg får alt jeg peker på og at jeg er bortskjemt, men jeg innsett at jeg kunne gjort mye mer for å hjelpe deg hjemme enn det jeg gjør.. Og det har jeg ganske dårlig samvittighet for. Jeg gjør jo litt når du ber meg om det (etter noen ganger), men jeg kunne gjort så mye mer og oftere.

Men det var egentlig ikke det jeg skulle si.. Jeg vil bare fortelle alle sammen at mammaen min er faktisk den beste mammaen en jente som meg kan ha! Jeg sier ikke det fordi det er min mamma, ikke i det hele tatt. Men etter å ha vært så mye i kirken, og hele tiden fått trykket inn i hjernen min at Jesus og Gud elsker meg uansett og ingen kan elske meg like høyt som dem, så har jeg innsett at jeg har aldri i hele mitt liv møtt en person som kan vise så mye kjærlighet som mamma. Jeg kan ikke en gang beskrive hvor glad jeg er i henne, og jeg vet at hun er like glad i meg, uansett hva jeg gjør eller sier.

Mamma er den søteste mammaen på jord, men det er bare jeg som får se det. Når vi er i offentlighet, er hun som en hvilken som helst mamma, men når det bare er oss to tuller vi som to 10-åringer, og har humor som bare vi kan le av. Mammaen min er ikke bare mammaen min, hun er også en av mine beste venner på jord!

Når noe positivt skjer i livet mitt, er det alltid mamma jeg vil si det til først. Når jeg er lei meg, vil jeg ligge i sofaen med hodet på fanget hennes mens hun masserer hodebunnen min. Og når jeg klemmer henne, klemmer jeg henne så hardt at hun ikke får puste (fordi jeg er så sterk, hehehhe)

Mammaen min stiller alltid opp for meg, uansett hva det er. Hun har kommet på alle kampene mine siden jeg gikk i 1. klasse, bortsett fra de kampene hun har vært bortreist eller opptatt (som er sånn 5 kamper på 10 år), og hun gjør alt for at jeg skal føle meg trygg.

Jeg har ikke villet sagt det før, for jeg er redd for å gråte, men nå bryr jeg meg ikke, for jeg vet det kommer til å skje en gang, men jeg tenker på mammaen min hver kveld når jeg legger meg. Og jeg håper hun har det kjempebra hjemme uten meg!

MAMMA, JEG SAVNER DEG! Og jeg er EKSTREMT GLAD I DEG!!

Skal kjøpe denne til Brighton armbåndet mitt.

Og denne hvis jeg finner den


Reklamer

Single Post Navigation

4 thoughts on “Til mamma

 1. Søteste Lisa og søteste Aina. Jeg sitter på jobben og tårene renner. Beritklem og et stort smil til dere begge

 2. Kjære Lisa (Knerten)
  Det er ikke ofte du får meg målløs, men dette var veldig hyggelig. Savner deg veldig her hjemme, men er kjempeglad for at du får denne opplevelsen og de erfaringene som dette året gir deg. Koser meg med å lese bloggen din, og kommentarene på facebook 🙂
  Kjæmpegla i dæ ❤ Stooor klæm fra mamma

 3. Anniken on said:

  Lisa, jeg må nesten si det samme som mamma! Tårene renner her jeg sitter å leser dette. GLAD I BÅDE AINA OG LISA

 4. Karine on said:

  maa slenge meg paa resten av gjengen.. Taarene renner. Du og Aina er de soteste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: