EMOsjonell + hehebilder

Heei

Denne uken har vært veldig emosjonell (nå skjønner jeg hvor emo kommer fra, haha!) Hvertfall, jeg har det veldig bra her, men jeg har så rart forhold til hjemlengsel… Fordi jeg har ikke hjemlengsel, og det er så rart.. Det er som om jeg sitter og venter på at det skal komme, istedet for å la være og tenke på det.. Så jeg har vært litt deppa denne uken.. Det er en hovedgrunn til det da, men jeg har overdrivet den grunnen veldig følelsesmessig, så det er egentlig ikke så ille som jeg skal ha det til i hodet mitt..jeg må bare få hodet mitt til å forstå det, så har jobbet masse med det denne uken. Så har vært litt emo, men prøvd å virke positiv, og tror ikke noen har merket at jeg har så mange forskjellige følelser inni meg bortsett fra de jeg har sagt det til, som er en person… og alle (forhåpningsfull ja..) dere nå da.

(hahahhaa IDA, husker du dette eller?!)

En grunn til at jeg tenker så mye, tror jeg er fordi jeg er bare på skolen, venter på volleyball, volleyball og så hjem resten av kvelden.. Jeg er liksom ikke så veldig mye ute med venner og sånn.. Men skal prøve å være mer med venner, så jeg slipper å være så mye i huset og ikke gjøre noe.

Denne uken har jeg bare vært på skolen, volleyballtreningen, to kamper, vi vant begge, og jeg spilte, hehehee og youth i kirken og tatt senior pictures!! Vi hadde på oss en drape, og tok mange bilder i forskjellig posisjoner, men så fant jeg ut senere at vi skal ta enda flere bilder i Januar, men da skal vi ta bildene med cap and gown, som skal være på invitasjonen til min graduation!!! Wiii. Når jeg gikk hjem fra bussen den dagen, begynte det å pøseregne akkurat da jeg gikk av bussen.. Hadde vært fint vær hele dagen og så plutselig begynte det å regne.. Og akkurat da jeg gikk mellom de høye trærne langs veien, slo lynet ned rett bak meg, og under ett sekund senere kom det torden som var verre enn jeg noen gang har opplevd! Jeg var så redd!! Så jeg logget på skype på mobilen med en gang og fant Vanja, så ringte henne, haha, var ganske redd assa..

I dag var Adam’s første soccer game! De tapte.. haha de var ganske dårlige, og trenerens taktikk var helt på trynet! Alle angriperne (3 spillere) skulle følge etter ballen, for da var det liksom enklere å ta den fra den ene spilleren som hadde den, og de tre i forsvar skulle stå igjen på enden av «målgården»(? så langt keeperen kan gå ut, 16 meteren bare på 7er), det var hvertfall helt teit taktikk.. Hadde så lyst til å trene de og spille.. Det var en jente som var helt sykt god da!

Har dere forresten sett google idag? Den er så søt! Den figuren i midten følger etter musa, og hvis du klikker så åpner den munnen!

Søte eller hva? Nå fant jeg forresten ut at alle gjør det.. og e’en, den siste røde, spiser l’en, hahah! man har det ikke mer gøy enn man lager selv!

Hahahahhahahahahhahahahahahhaha.

Ja, dette var et underholdene innlegg, eller hva?

 

 

 

 

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “EMOsjonell + hehebilder

  1. Så fin bloggen har blitt 😉 å, ja jeg husker det! savner det, har sånn bildet av pc som har hengt seg med ledningen også. Og du må legge ut et bilde hvor vi ser håret ordentlig!
    Savner deg veldig mye

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: