Min spontane bort-med-håret idé

Hva skjer med at Rosenborg plutselig begynner å spille som vanlig nå?…når jeg har reist… Savner Rosenborg en del da.. Lerkendal og stemningen før og under kampen og sånn..

Nå har jeg forresten hatt mine to første volleyballkamper! Den første kampen vant vi første settet ganske klart, andre settet tapte vi, og det tredje og avgjørende var skikkelig spennende! Vi ledet 14-12 og vi hadde surfen (man går til 15 i siste), så failet vi og det andre laget klarte å vinne 16-14… Det var kjipt.. Den andre kampen vant vi begge settene, så ikke så veldig spennende.. Jeg spilte forresten ikke da, ehe. Men egentlig greit, for jeg føler meg ikke klar til å spille kamper enda.. Men på treningen på fredag følte jeg egentlig at jeg gjorde det ganske greit bra, men kampen på tirsdag skal vi spille mot et ekstremt bra lag, så jeg HÅPER jeg slipper å spille den kampen, hehe, bra innstilling ja..

Og en litt crazy nyhet. Jeg fikk trang til å klippe meg og farge håret idag, så jeg slo til å dro til frisøren og klippet det sånn at når jeg har løst hår rekker det litt under den gropen i halsen vet dere. Og så farget jeg håret, men slapp av, det er bare lys lys brunt. Som Anniken sitt hår om sommeren ca. For de som vet hvem Anniken er.. Hehe, crazy som jeg er.

Og så vet jeg ikke mer og si.. Imorgen har vi fri, det er ganske D-E-I-L-I-G. Det er bare meg og Aaron tror jeg, vet ikke om Adam har fri, men Marvin og Debbie skal på jobb, hehe.

Dette var et teit innlegg uten noen bilder.. Neste gang skal jeg være flink! ..tror jeg..

Reklamer

Single Post Navigation

4 thoughts on “Min spontane bort-med-håret idé

 1. Du må ta bilde av håre!!!

  • tante Laila on said:

   heia Lisa.
   Æ trur det e ho Ingrid som e anonym over her…. snakk me ho i kveld sjø og da fortalt ho at du hadd klippa dæ. Det va ho som sa at æ koinj lægg igjæn melding t dæ ætter kvært innlægg, vest ittj de æ sjø, så no blir det meir å hør fra tanta di som ittj e på nå ainna nætt.
   Skriv litt trønsk æ da så du ittj glømme kor du høre t:-)
   kos fra tanta i Klinga

 2. tante Laila on said:

  Rosenborg ja Lisa. Det er hjemmekamp nå. De har spilt i 40 min mot Start og leder 2 – 0.
  gjør det godt nå sjø…
  send et bilde av din nye sveis da…
  klæm fra tante Laila

 3. Aa herre juzuz busk! dette maa du legge ut et bilde av kjaere deg!!<3 looves

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: