Buccaneers!

Heihei.

GRATULERER MED DAGEN MIN KJÆRE ONKEL! Håper du hadde en great day og fikk en båtmotor med 125 hestekrefter!

Igår var jeg i/på(?) Universal Studios. Vi fikk beskjed om å alltid gå minst fire stykker sammen, og det første som skjedde når vi kom inn, var at de jeg skulle gå med gikk fra meg og Loraine.. Så de første tre kvarterene brukte vi på å lete etter de.. Vi ringte de og sånn, men ingen svarte.. Så gikk vi til en av berg og dalbanene, og da så vi de sto i kø langt foran, så da kunne vi bare tusle forbi alle sammen så vi kom til de, det var jo litt bra da. Berg og dalbanen går rett opp, virkelig. Og så ned igjen, og det kiler skikkelig i magen min når jeg går rett ned, så gruet meg veldig, men det var ikke så ille som jeg trodde..det var ikke ille i det hele tatt faktisk. Den var gøy da!

Her ser man litt av den (i motsetning til berg og dalbanene i Norge så varte denne lenge!) Der dere ser den gule greia med ringene stikkende ut til venstre, på den siden gikk den rett opp! 90 grader!

Etter det var det konserter rundt omkring i parken. Det var utrolig fint, for det var på natten, så lysene fra konsertene bare lyste opp! Og da ble jeg selvfølgelig dårlig.. Det startet med at jeg hadde vondt i magen på starten av dagen, og så fikk jeg vondt i ryggen, så hodet og så begynte hele kroppen min å svikte og jeg ble svimmel og fikk sorte prikker i øynene (sånn at «bildet» man ser blir prikkete). Det var sannsynligvis for at det var så SINNSYKT varmt der.. Men etterhvert, sånn 1 time før vi skulle dra, følte jeg meg bedre.. Da gikk vi for å ta den samme berg og dalbanen igjen. Etter at vi hadde stått 2 timer i kø, hadde vi kommet 2/3 av køen, som gikk dødstreigt(!), og da fant vi ut at vi måtte møte de andre.. Så da måtte vi gå ut av køen..kjipt.

Vi kom hjem rundt 2, og da var jeg ganske sliten. Så jeg sov til jeg ble vekket i dag klokken 10. Da var jeg og Aaron veldig trøtte..

Her er gjengen daa.

Så dro vi på fotballkamp idag. Og det synet når vi kom til Tampa og jeg så Raymond James Stadium var helt amazing!! Det var som et fullsatt Lerkendal i en avgjørende kamp mot Molde, bare alt var 10 ganger større! Jeg kan ikke beskrive hvor bra alt var! Når vi gikk inn på stadion, fikk alle et lite amerikansk flagg,

Og fordi det er 11. september, var det ett minutts stillhet, og da holdt hele stadion, alle 75 000 (!!) personene som var der, opp flagget sitt.

Det var så utrolig «fint».

Så tok alle av seg capsene og holdt hånden på hjertet og sang nasjonalsangen og et megastort amerikansk flagg ble lagt over banen.

Så begynte alle å klappe og juble, og jeg skjønte ikke helt hva som skjedde, men det gjorde Debbie, så hun sa «Look at the sky!» så så jeg opp og akkurat da fløy det to jagerfly rett over stadion, så jeg skvatt så jeg skrek!

Etter alt det, var det noe utrolig søtt som skjedde. Det var en dame som ble ropt opp på «speakeren», så hun måtte reise seg opp og så ble hun filmet, litt frustrert. Og så viste det seg at mannen hennes er soldat i Afganistan og han kom hjem rett til kampen og overrasket henne! Først så hun og vi bare han på storskjermen, men så begynte han å gå og først da kunne man se at han faktisk var på stadion, så han kom rett bak henne og klemte henne hardt og kysset henne. Det var så rørende!

Kampen endte med at lions vant over buccaneers da… Så Marvin og Adam’s team vant.. jaja.. Men hele stemningen var dødsbra!

Og det har vært masse triste og rørende greier på tv idag om 11. september..

Jeg føler det er så mye mer og fortelle om idag, men det blir så rotete.. Så forteller mer senere.

Et random bilde av meg på vei opp til plassene våre (for det var langt!)

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “Buccaneers!

  1. tante Laila on said:

    Din kjære onkel takker så mye for gratulasjonen, men noen 125hk ble det nok ikke. Tanta di har vært i Praha på jentetur sjø, så det ble ikke nok til motoren…
    (onkel tror ikke du trenger så mange hk for å komme opp på vannskia da, han tror nok at 5 hk mer enn det vi har er nok…)
    Tanta Laila

  2. Ohhhhhhhhhhhhh hoollyy shitt :):) heldig ass <3333

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: