Hektisk helg

Heei,

Skikkelig deilig med helg nå, har gledet meg siden tirsdag, som var første skoledag denne uken pågrunn av Labor Day på mandag. Er dødssliten! Denne helgen kommer til å bli langt fra daffehelg da. Imorgen, lørdag, skal jeg på universal studios med youth gruppen i kirken, men vi skal være der på natten! Ganske kult synes nå jeg. Så etter å ha kjørt roller

coasters hele dagen og natten, kommer jeg hjem rundt 3. Så skal jeg i kirken på morgenen klokken 10:30, og så skal jeg på den store kampen i Tampa, 1 time unna, etter det. Såå, det blir ganske hektisk, men gøy!

Idag hadde jeg en uventet prøve i biologi, men den gikk lett som en plett. Ganske sikker på at jeg gjorde det bra. Igår hadde jeg en prøve i US History og en i matte, tror det gikk ganske bra.

Ellers har det ikke skjedd så mye siden forrige gang.. Jeg våknet igår klokken 5 av at det tordnet så mye. Er egentlig ikke redd for torden, men når huset begynte å riste og lampen i stua ristet på bordet, merket jeg at jeg ble litt engstelig.. Men det gikk over utover kvelden. Og når jeg sto og ordnet meg til å dra på skolen, så jeg i sideblikket(?) i speilet en svæær mørk ting som beveget seg. Så snudde jeg meg, og det var en SVÆR kakkelakk! Og da mener jeg svær assa, den var på lengde med tommelen min, bare feitere. Og den tuslet fra døren min mot senga, og er det en ting jeg virkelig ikke klarer, så er det insekter! Så jeg bare så på den, prøvde å åpne døra tilfelle noen skulle gå forbi, så jeg kunne si det til dem, men alle sov… Så når den hadde kommet hele veien til senga mi, gikk den på en sånn telyspyntegreie jeg har over senga. Og smart som jeg var, holdt jeg capsen min under den, tilfelle den falt ned. Og helt plutselig falt den ned, og da skrek jeg for jeg skvatt, så løp jeg mot utgangsdøra, låste opp, rev opp døra, og så kom jeg på at jeg glemte å skru av alarmen. Så da begynte den å hyle, hele huset våknet og jeg sto helt forskrekka med en caps i hånda. Haha. Så skrudde Debbie av alarmen, og kastet mr.kakke ut. Det var den historien. Tok meg også tid til å ta bilde av han, men orker ikke laste det over nå og synes det er så ekkelt.

Skal prøve å komme med et innlegg på søndag om hvordan helgen har vært!

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “Hektisk helg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: