Jeg er flink med bildeeer!

Hei.

Husker ikke om jeg fortalte at vi skulle til et lakehouse på mandag, men hvertfall det var vi. Det var såå fint! Det var en stor lake med masse privatstrender rundt hele og store amerikanske sommerhus! Det var meg og familien, broren til Debbie og familien hans (samboeren/kona? og deres to sønner på 6 mnd og 2 år) og et vennepar av de og sønnen deres på 3. Vi hang etter båten med tube, sto på wakeboard, kneeboard og vannski. Jeg kom meg lett opp på vannski med 150 hestekrefter tante og onkel!! He he heee.. Det var hvertfall veldig gøy! Og så grillet vi og koste oss. Det var fint vær mesteparten av dagen, bare en skur som varte 20 min og litt overskyet noen ganger. Og jeg ble BRUN. Fikk sykeste, fineste shortsskille! Og når jeg viste det til de andre sa de «are you forreal?! You freak! I’m jealous!» osv. 

Ja.. Håper folk kjenner seg igjen på at man aldri ser det ordentlig på bilder.. Og det er blits på dette bilde..

Dette er litt bedre da…

Og forresten, når jeg kjørte tuben, det var sånn stor tube, ikke liten, plass til to ved siden av hverandre på den. Men jeg kjørte andre veien så jeg hadde hendene der man kan ha ryggen hvis man sitter.. Hvis dere skjønner..

Og den ene gangen, kom det en skikkelig bølge så tuben spratt minst 1 meter over vannet og jeg fløy over det igjen, så jeg landet på bena!! Og så skjedde det igjen rett etter jeg hadde gått ned på rompa igjen. Så klarte jeg og få tilbake balansen og fortsette og kjøre!!! Wow, jeg er flink. Meeen, så kom det en stoooor bølge fra siden mens båten kjørte andre veien og da føk jeg til ene siden, mens tuben dro andre veien, så jeg hoppet som en delfin følte jeg fra tuben ned i vannet. Bare det så nok ikke like elegant ut siden jeg ble kastet av.. Og når jeg landet hadde jeg på meg redningsvest så jeg gikk ikke under vann i det hele tatt, jeg ble bare kastet opp på overflaten.. Det gjorde litt vondt, føltes ut som jeg brakk noen ribben, men det var såå gøy!! Og idag/dagen etter, våknet jeg opp med dette på kroppen

Blåmerke 1

Blåmerke 2

Blåmerke 3

Og blåmerkene mine på ribbena tror jeg ikke jeg skal vise for min kjære mors skyld. MEN DET VAR GØY. Det gjør bare veldig vondt nå.. Heheheh.

Og Aaron, eldste vertsbroren min, ble så SYKT solbrent! Hahahahha! Han smurte seg med 50 på hele kroppen bortsett fra oppå risten. Så hele han er normal bortsett fra ristene(?), hvertfall oppå føttene hans, der er han knæsj rød. Tok bildet av det, men han var så flau at jeg fikk ikke lov til å legge det ut, haha. Det var verre enn Eila på sitt værste liksom!

Og så etterhvert kom bestemoren og bestefaren til kjæresten til broren til Debbie, som egentlig eier lakehouset. Okei, det ble litt komplisert.. Men broren til Debbie er sammen med en dame, og besteforeldrene hennes eier lakehouset. Og etterhvert kom de, og hun bestemoren hadde veldig mye og si, uansett om det satt noen ved siden av henne og hørte på eller ikke.. Og jeg tilfeldigvis overhørte mens jeg hentet noe i baggen min at hun fortalte at hunden deres veide så så mye, og det var veldig mye, men hun synes det var rart for hunden var jo ikke feit.. Okei, jeg skal vise dere et bilde av den hunden..

Sorry, men den var så feit! Haha. Stakkar, den klarte ikke sitte så den måtte enten gå eller ligge, og når den gikk så det ut som den skulle brekke ryggen.. Men den var søt da.

Her er bilde av «skuren» som kom da.. Hehe, begynner å bli ganske vant til dette været nå.

Og så må jeg vise dere beste reklamen, jeg lo meg ihjel når jeg så den! 

Og litt etterpå kom vertsfar dansende inn i stua og sang «Everyday I’m shuff-shuffelen» HAHAHA, DA lo jeg meg ihjel, forreal. (følte meg kul når jeg addet den «forreal»)

Dette ble et LANGT innlegg, men jeg var flink nok til å ha bilder da. Stolt av meg selv.

EN siste ting jeg må si, i christmas break skal vi til Key West!!!!! Vi skal sannsynligvis bo i et feriehus, med 5 soverom, 4 bad, basseng, egen privatstrand rett utenfor huset. Så det er bare å starte og bli sjalu.

Det var alt for denne gang. Over og ut Lisalu/knerten/Lisafisa/Lisa ekspeditrisa (litt interne greier det der) 

Reklamer

Single Post Navigation

4 thoughts on “Jeg er flink med bildeeer!

 1. jfr det siste bildet…. jeg tror jeg dropper å sende den sjokoladen…………………. 😉

 2. Karinepus on said:

  Elsker den reklamen!!

 3. LISAAAAAAAA 😮
  jeg blir da bare brun jeg da, aldri hørt om rød….
  hahahaaha, håper du koser deg ❤

 4. tante Laila on said:

  tror nok du må komme heim snart no og prøve Langvatnets svale vann mot en frisk hud, der årene lager små skvulp i vannet……

  Skulle vel ha tatt juleferien til deg i år…. kos dæ Lisamor, det høres ut som du har det fint.

  Tante Laila

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: