«Strong thunderstorms in Polk County. Strongest storm near Haines City»

Hola noruegas y noruegos!

Som jeg sa dro «Irene» forbi oss uten å komme innom, men nå går det fult på nyhetene om at det kommer en storm hit! Polk County er liksom «kommunen» jeg bor i da. Det kommer til å lyne masse idag og imorgen også.. De sier at den kan utvikle seg til en hurricane iløpet av morgendagen eller dagen etter der da, en stor en også. Hjelpes. Så jeg skulle egentlig ut idag, men det fikk jeg ikke lov til pågrunn av stormen..

Bortsett fra det, så har jeg vært på skolen og volleyball hele uken. I dag sa faktisk coachen at hun trodde jeg kom til å ende opp på Varsity/1.laget fordi jeg var så god og hadde potensiell til å bli enda bedre, wihi! Et liten oppdatering om doen min da.. Det er en annen som har funnet at den er en god venn også… Hun sitter der i 10 min hver dag, og idag fant jeg ut at det var en på volleyballaget mitt! haha. Hvis dere lurer på hva jeg gjør, så venter jeg litt diskré til hun er ferdig. Så bytter jeg do med en gang hun har gått. MEN, de siste dagene har jeg bare vært der for å skifte til volleyball! Pleier å være i hallen ca kvart over (ikke likt som håndballtreningene i Norge nei). Har ikke sittet og gamet tiny wings på doen min på lenge.. Forresten rundet jeg tiny wings den siste emodagen min. Da tok jeg hintet..

Satt og kosa meg med sammendraget fra rbk-odd på rbk.no da. Rosenborgdrakten var selvfølgelig på og melkehjertene i munnen! Vil dere se bilde? Dere skal få se uansett, håper bare ikke en viss person stalker bloggen min… Ganske fornøyd med resultatet da!!! 7-0 for de som ikke fikk det med seg..

Var forresten i downtown Disney for noen dager siden og kjøpte meg en Norwegian Mickey Mouse!!

Og jeg fant EKTE norsk ost (fant ut at den forrige var norsk oppskrift, men laget i USA….)

 

 

 

 

Og en ting til jeg må si! Folk her, altså elever er så syykt frekke!! Jeg har merket mange i mine egne klasser, men vertsmoren min er lærer, så hører en del historier fra henne. Og hun er lærer for TREDJEKLASSE. Hallo, tredjeklassinger er dødsfrekke her! Jeg blir helt målløs når jeg hører eksemplene!…

Jeg koser meg meegamye forde/fordet/for det (???). Håper dere ikke savner meg foor mye da, he he he.. Sorry masingen, men dere er så snille at Frida er på topp 50 av jentene! Så væær så snill! STEM på FRIDA, så de kan komme å besøke meg!!  http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/1730560/ tar dere sånn 20 sekunder..

Reklamer

Single Post Navigation

6 thoughts on “«Strong thunderstorms in Polk County. Strongest storm near Haines City»

 1. Du… Vi savner definert for mye, og blir furre og lei oss når du ikke snakker med oss lenger 😛 hehe.. Men det er SUPERT å høre at du har det bra der 😀 Det at du kommer på Varsity laget kom vel ikke som en overraskelse, du som er så flink 😀 Glad i deg Lisa.. Skal hilse fra alle her i huset. Snakker om deg hver dag med mamma og Iselin.

 2. Anniken on said:

  SAVNER DEG

 3. Koselig Lisa
  Gleder meg til å få se bilder av alle du er blitt kjent med, omgivelsene du er i, og ikke bare ost og sjokolade 🙂

 4. så bra at du har det bra! ❤ savner deg her hjemme…vi må skype til uken, passer det da?? ❤

 5. håper du kooooser deg lisa mor! savner deg ❤

 6. Orkan* Trener* For det* Du mister norsken Lisa…
  Hores ut som du rocker og koser deg! selvom jeg lett hadde tatt deg i volleyball!
  Over and out jules

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: