made the team!!

Hola!

I går/natt/dag passerte «Irene» oss da

 og det regner helt sykt! Og lyner masse, jeg prøvde å telle hvor mange ganger det lyner, men kom ut av tellingen på 36, så hehe. Ja, det lyner ganske mye. Ikke at dette har noe med Irene å gjøre da, det vet jeg ikke, men jeg synes det var ganske tilfeldig, så vi sier at det har noe med det å gjøre.

Idag spiste vi lunch på Olive Garden, det er sånn italiensk restaurant, pasta, salat, osv. Som jeg sa regnet det helt utrolig masse, så når vi var ferdig hentet Marvin (vfar) bilen og jeg løp til bilen på maks 3 sekunder og fortsatt var håret mitt helt vått! Det klistrer seg til skuldrene mine fordi det var så vått.  man ser det ikke så veldig godt da.. Var mye verre!

Men uansett. Igår fikk vi vite hvem som kom på laget i volleyball! Det var litt under 68 jenter som var på try outs og bare 20 gikk videre!! Og gjett hva, JEG VAR EN AV DE!!! Woho, da ble jeg glad! Så derfor var jeg på trening på fredag også, og da sa coachen at det vil bli en ny cut neste uke. Så nå er vi 20 og neste uke kuttes det ned til 13 eller 14! Fordi vi har ikke råd til drakter og gensere og t-skjorter og alt det til alle.. Jeg er 95% sikker på at jeg ikke kommer videre etter neste kutting….. Jaja..

De siste dagene har jeg bare vært på skolen og volleyballtrening og hjemme ca fem. Så har jeg spist middag, slappet av, osv. På fredag var jeg forresten med de norske her. Vi kjøpte smoothie og jeg bestilte visst en junior så min var kjempeliten mens de fikk sånn dobbelt så stor.. Men den var veldig god da! Så kjøpte jeg litt mat og sånn og så dro vi til han ene og så på film. Den var veldig skummel. Og jeg blir veldig fort redd. Og jeg skvetter ganske fort, så mesteparten av tiden, altså hele filmen unntatt 5 min tilsammen, satt jeg med en bamse foran øynene.. Det var forresten en skikkelig fin solnedgang!! (random)

Jeg har vel egentlig ikke gjort så mye mer.. Skikkelig deilig med helg nå da! Var dødstrøtt igår så sovnet ganske tidlig forhold til det jeg pleier i helgene.. Og i tillegg våknet jeg ca halv ti! Det pleier jeg hvertfall ikke å gjøre i helgene!..

Forresten, VÆR SÅ SNILL og stem på FRIDA. Hoho, vet jeg kommer med masse reklame her, men jeg vil at de skal komme å besøke meg. Så vær så vær så vær så snill! Dere har ikke noe å tape på det for å si det sånn.. Når facebook ikke lenger oppdaterer seg fordi ingen har gjort noe nytt eller mens dere venter på at noen skal svare, så kan dere stemme på henne.

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/1730560/

 Her er forresten den søte lille prinsessa.

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: