Første skoledag imorgen!!

Heiheei

I dag har jeg vært på shopping for å prøve å finne meg noen sko og helst noen topper til skolen. Tror jeg bare har fire eller fem jeg kan bruke… MEN, idag kjøpte jeg meg joggesko og et par Sperry, noe som er veldig populært her. Det er noe seilerskoaktige greier. Sånn ser hvertfall skoene ut.

Joggeskoene er egentlig mye mer knæsj rosa enn de ser ut som, elsker de.

Skal forresten på try outs for volleyball imorgen, ehe, tror ikke jeg kommer med på laget da, men må jo prøve.. Så jeg kjøpte knebeskyttere og noen shortser som jeg kan bruke når jeg trener.  Var så i slaget idag at jeg tok bilde av de andre tingene jeg kjøpte igår, så her kommer de

 Okei, fant ut at kjolen ikke så noe fin ut på bildet, så jeg dropper det. Tar heller bilde når jeg har den på meg. Og blusen jeg kjøpte har jeg på meg, og jeg var ikke såå i slaget at jeg gadd å ta den av meg for at dere skulle se den, hehehehe. Og den siste genser/toppen gadd jeg ikke ta bilde av, men dere fikk se shortsene. De ser litt rare ut pågrunn av lyset, men den ene er sånn kakiaktig, mens den andre er mørk beige. Kjøpte de på forever 21 XXL store, woho. Olashortsen kjøpte jeg på american eagle, elsker den butikken! Kjøpte også en caps der, den var blå med AE på og en ørn eller noe..

Imorgen er FØRSTE SKOLEDAG. Jeg må stå opp halv seks og da har jeg en time på meg til å ordne meg, ikke helt vandt til å stå opp så tidlig og fortsatt ha så dårlig tid, men det skal nok gå. Aaron, den eldste vbroren min (orker ikke skrive eldste og minste vbror og vmor og vfar lenger så sier navnene…) må stå opp HALV SEKS! Bussen hans går herfra 06:21, ganske heldig ja! Jeg skal forresten ta de gule skolebussene da, ekte high school spirit! Imorgen må jeg hente timeplanen min før skolen, og først da får jeg vite hvilke klasser jeg skal ha og om jeg blir senior. Og etter det skal jeg på try outs for volleyball alene, fordi jeg ikke kjenner noen… Gruer meg en del..

Imorgen er også første skoledagen til MADELEN i 1. klasse! Herregud den jenta har blitt stor. Hvertfall kommer jeg til å tenke masse på deg i løpet av dagen madde, vet at du kommer til å stortrives! Veldig veldig glad i deg, stoooor lykke-til-på-første-skoledag-klem fra tante Lisa!

Nå har jeg ikke mer og si.. Jo forresten, STEM PÅ FRIDA SOM LEVERPOSTEIUNGEN!!! Linken er i forrige innlegg. Takk. Hade.

Fridabob og Madde

Reklamer

Single Post Navigation

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: