The Florida Mall

Heihei, i det siste har det faktisk skjedd ganske mye! Husker ikke alt da.. men har jeg fortalt at det bor to norske gutter på min alder her? De kom hvertfall over på onsdag eller torsdag. Litt kult å snakke norsk da må jeg innrømme!

Idaaag har jeg vært på shopping med vertsmoren min, en veninne av henne og utvekslingsstudenten deres, hun fra spania som jeg fortalte vet dere. Kjøpte litt klær da, tre shortser (for det trengte jeg), en topp (trenger flere) og en kjole som var bare dødssøt! Vi hadde det veldig koselig da. De synes det er veldig morsomt når jeg sier snap, får lættis alle sammen.

Igår var jeg hos legen for å få sportsphysical for å kunne holde på med sport her. Da dro jeg med vertsbrødrene mine, hun spanske utvekslingsstudenten og vertsfaren hennes (han som tok oss med for å ta sprøyte). Legen var virkelig en freak, han var weird. Vi måtte løpe på stedet i 2 min og så tok han pulsen. Så målte han oss på en trestokk de hadde tegnet inn feet og inches….? Ja, ganske uprofesjonelt… Og vertsbroren min er visst 5 feet og 12 og en halv inches, og det er 12 inches i en feet, men det var visst veldig vanskelig for de å si 6 feet and a half inch.. Hvertfall så fikk jeg den greia så jeg kan holde på med sport. Jippi.

Husker ikke så mye mer jeg har gjort… Jeg har forresten IKKE fått timeplanen min enda, den var ikke ferdig på fredag, så jeg kommer på skolen første skoledag og må hente den og finne frem til klasserommet selv.. Har ikke engang vært inne på skolen! Og den er stoor.

Idag gikk jeg forresten på en palme på vei inn til restauranten vi spiste på. Ikke på selve palmen da, men bladene. Jeg fikk litt røde prikker i ansiktet.. Oog jeg blir kvalm for alt for tiden! Tror jeg har bulimi eller noe assa, når jeg må skikkelig på do holder jeg må å kaste opp og idag når jeg var litt sulten holdt jeg på å kaste opp, jaja, det er nok bivirkninger fra sprøyten for jeg er hoven og helt blå rundt der hun stakk den. Og jeg vet jeg er flink til å overdrive, men jeg har faktisk et blåmerke med 3-4 cm i diameter..

Og alle sammen!! Væææær så snill og stem på min kjære Fridabob som leverposteiungen! Hvis hun vinner får de en reise til Disneyland Orlando (altså til meg), og da kan de besøke meg!!! Det er niesen min forresten. Her er linken: http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/1730560/

Takk, tusen tusen tusen takk til alle som stemmer, dere er BEST!!!!

Sorry at det ikke er noe bilde, vurderte et bilde av klærne jeg kjøpte og et av blåmerke mitt, men orker ikke ta bilde…

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “The Florida Mall

  1. Få se bilde av klærne dine da 🙂 evt på Facebook. Hvor høy var du da? Regner med du er mye høyere enn meg neste gang jeg ser deg 🙂 Kan du sende meg en melding på Facebook, tenkte vi kunne få å Skype ikveld rundt 11-12 hos deg, om ikke før. Kan prøve å få tak i Iselin så hun kommer også 🙂

  2. Lotte Pihl Ask on said:

    Tror den kvalmen er helt vanlig i starten. Jeg var konstant kjempekvalm og måtte kaste opp hele tiden de første dagene. Men når jeg roet meg og fikk vendt meg til alt, ble det mye bedre : ) Håper du koser deg i Florida!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: