sprøyte sprøyte sprøyte

Hei og hopp askepott (fant på den nå faktisk, hoho)

Idag har vært en jeg-har-gjort-mye-dag! Jeg sto opp halv syv og kledde på meg, spiste frokost, vasket ansiktet og dro. Da kjørte vmor meg til naboskolen, hvor et vennepar av familien jobber. De har en utvekslingsstudent fra Spania som kom samme dag som meg, noen timer senere. Hvertfall, vi skulle ta sprøyte sammen for å komme inn på skolen, så da tok vertsfaren hennes oss med til et legesenter/sprøytesenter(??) hvor vi fylte ut noen papirer og ventet. Jeg spilte tiny wings da.. Fått hele familien hekta på det.. Når det var vår tur tok først den spanske utvekslingsstudenten to sprøyter og så skulle jeg ta. Og jeg hater, virkelig HATER sprøyter, holdt på å spy når jeg satt der! Så fikk jeg de to sprøytene som hun spanske fikk, og et fint amerikansk plaster (hvitt og gjennomsiktig…) Så sa jeg thank you og skulle reise meg, men hun «legen» sa; ånei du, du er ikke ferdig. Så snurret hun meg rundt på stolen (det var en snurrestol) og satte en ny sprøyte i den andre armen, det gjorde vondt.. Det gjør fortsatt vondt når jeg tar der, og armen min er helt stiv..

Så sa hun at de to hepatitt A + B sprøytene jeg tok i Norge ikke teller, fordi i USA må du være over 18 for å få de blandet i samme sprøyte!! Så da måtte jeg starte en ny serie med det, jippi! Hun startet en ny serie med noe annet også.. Vet ikke hva det var, noe hun sa jeg burde ha. Så jeg tok tre sprøyter i dag, så skal jeg få sprøyte nr 2 i de to seriene jeg fikk idag i oktober. Den siste sprøyten får jeg i mars eller noe… Da var jeg ikke så glad..

Etter at jeg hadde fått i meg nok narkotika, dro vi tilbake til skolen der de jobber og hun spanske skal gå. Vertsmoren hennes og la chica de español dro for å registrere seg på skolen, mens jeg chillan på biblioteket og gamet tiny wings (you know me) i ca to timer. Ca klokken 12 kom vertsmoren MIN og hentet meg og vi dro til MIN skole for å registrere meg. Når vi kom dit trodde vmor at de måtte ha masse papirer av henne, så hun hadde med en svær bunke. Men skolen hadde allerede en svær mappe med info om meg. Flinke into education hadde sendt dem alle papirene så vi slapp å stresse med noe. Vi måtte bare fylle ut et skjema og så måtte jeg velge noen fag. Jeg og vertsmoren min er så gira på at jeg vil senior, så alle steder det sto grade, fylte hun ut 12 (senior). Så imorgen skal jeg hente timeplanen min og da får jeg vite 100% sikkert om jeg blir senior! Alle tror jeg kommer til å bli det siden jeg allerede har gått 11 år på skolen og de ikke sa noe på at vi skrev 12.

Dette var et langt og rotete innlegg! Forresten, noen har spurt om jeg kan ha spørsmålsrunde, men helt ærlig tror jeg ikke så mange spør om noe siden jeg ikke har begynt på skolen og forteller det meste i innleggene, hehehhe, så det er litt kleint. Men for all del, SPØR om alt dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Jeg er nå offisielt en Haines City High Hornet!!

Reklamer

Single Post Navigation

One thought on “sprøyte sprøyte sprøyte

  1. æ, sånn masse sprøyter da! når starter du på skolen? vi hadde første skoledag i dag, detvar litt tomt uten deg lisalu! miss u ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: