Unpack and eat

Hei og hopp

Her skjer det ikke så mye for tiden.. Våkner, spiser frokost, er litt på pcen, ser på tv, vertsmoren min kommer hjem og da skjer det som oftest mer.

Når vertsmoren min drar på jobb om morgenen pleier hun å legge igjen en note hvor det står hva vi skal gjøre. Eller til igår var det bare vbrødrene mine som har fått noe, igår fikk jeg min første «gjøre-liste», der sto det at jeg skulle pakke ut av baggene så jeg føler meg litt mer komfortabel her . this is your home! Og at jeg skulle spise. Så fikk jeg mange smileys, vbrødrene mine fikk ingen, hoho.

I går når vi kjørte til Winter Haven, en av nabobyene, gikk det kalkuner midt på motorveien!! Vi måtte stoppe for at de skulle gå over veien. Haha. Igår var forresten den kaldeste dagen her til nå! Det var faktisk litt under 30 grader!

Har fått ganske mange fine spørsmål til nå da. Om det finnes fengsel i Norge, noen trodde reinsdyr bare var oppfunnet for julenissen og at de ikke var ekte. Og vertsmoren min hadde aldri hørt om håndball før, så jeg måtte forklare hva det var. Hoho. Egentlig trodde jeg at å snakke engelsk gikk ganske bra, men i går innså jeg at jeg sier nesten bare sier yeah I know, yes, not really og okey. Så burde kanskje snakke litt mer så jeg blir vandt til skolen begynner.. Forresten, skolen starter klokken 7!!!!!!!!! Jeg hadde problemer når den startet 8 i Norge… Vertsbroren min går på skole 2 timer unna så han står opp halv fem, hehe, så jeg burde nok være fornøyd med å stå opp…fem/halv fem. Skal ta gul skolebuss til skolen hver dag da, skikkelig high school spirit!

Idag skal jeg møte Local Rep’en min for første gang, ikke fordi hun ville møte meg, men fordi det er litt problemer med skolen her. Endelig fikk jeg siste karakterutskriftene idag, men jeg må visst være helt ferdig med hepatitt B før jeg får starte.. Selv om de som satt sprøytene min i Norge sa at Florida ikke hadde noen regel for at man måtte ha hele.. Det er 3 sprøyter, først tar du den første, venter en måned og tar den andre, så venter du et halvt år til et år før du tar den siste. Jeg har tatt 2 av 3.

Idag fikk jeg skypet med mange! Pappa, Vanja, Madelen og Frida og Martine. Kosa meg en del med vertsbrødrene i bakgrunnen som ikke skjønte noe av hva jeg snakket om. Stakkars.

Her kommer et random bilde for å puffe opp innlegget litt.

Karra og mæ – skikkelig norsk med kroneis og greier

Reklamer

Single Post Navigation

3 thoughts on “Unpack and eat

  1. Liker historiene om kalkunene dine!
    Håper du koser deg masse Lisa, jeg savner deg 😦 😦
    NussPuss :*

  2. Reklamer for Frida innimellom da 🙂 Har så lyst til å besøke deg 🙂 goble goble 😉

  3. Så koselig bilde av deg og Karine 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: