The help

Heihei

Det er ikke så veldig mye å oppdatere disse dagene når jeg ikke er på skolen. Begynner ikke før på mandag (22.). Skolen min har ikke fått den siste karakterutskriften min, så de vet ikke hvilke klasser jeg skal ha og om jeg blir junior eller senior…. Tror de er litt sure og vi er stressa.. Men på torsdag skal jeg på orientation day, så skal eegentlig velge fag og se hvor klasserommene mine er og sånn, så håper det er i boks til da.

Ellers så bare var jeg hjemme så på TV og var på pcen. Var på en liten sykkeltur rundt i nabolaget, men det var så varmt at jeg orket bare 30 min, og da var jeg svett! Bare litt da. Senere på dagen dro jeg med vmor og minste vbror på matbutikken for å finne noe mat jeg likte, for jeg spiser nesten ikke her. Haha. Igår spiste jeg to ristede brød til frokost og så klarte vmor å få i meg en meny på McDonalds før filmen begynte (vi var på kino). Dagen før spiste jeg to lapper/sveler før kirken og så ble jeg så kvalm senere på dagen så jeg spiste bare to kalkunskiver før jeg la meg.

Men hvertfall.. Etter matbutikken dro vi for å se på skolen min. Jeg har alltid trodd den var kjempestygg, men den var faktisk veldig fin. Og veldig stor! Så dro vi hjem og ordnet oss før vi dro på kino og så «the help» sammen med en jente jeg møtte i kirken, Katie, moren hennes, lillesøsteren og noen andre venner av moren. Katie spiller også fotball, men hun går på en annen skole enn meg…. Hvertfall, filmen handlet om undertrykkelse av fargede før i tiden, hvor det var fargede kvinner som var vaskedame/passet ungene/lagde mat, osv. for de hvite. Den var veldig bra. Jeg lo masse og gråt litt fordi den både var trist og rørende. 

Og så må jeg si en ting til jeg så på kinoen! Haha, hadde så lyst til å ta bilde av det, men herregud jeg er ikke så slem. Det er sånne benker ved kiosken der du kjøper godteri og brus til filmen. Der var en ganske stor dame (når jeg sier ganske, mener jeg enorm), men hun satt ikke på benken, hun lå på den i sånn supermodellstilling, det var så utrolig morsomt å se på fordi hun var megasvær og klarte nesten ikke holde seg oppe. (Jeg er ikke imot store folk assa, men hun her var svæær) Måtte bare fortelle dere det. OG forresten, ved siden av henne lå det to popcornposer og en stor brus. Hahahaha.

Og kan noen vær så snill og være på skype på dagen!? Jeg er på hele tiden og finner aldri noen andre, frem til mandag er jeg på nesten hele dagen fra 16-20 og litt etter det også.

Reklamer

Single Post Navigation

4 thoughts on “The help

 1. Hei jenta mi. Liker ikke at du ikke spiser, kvalmen blir ikke bedre av det…. Si fra om du trenger å få sendt over karakterutskriftene da. Trodde dette var ordnet av Into.
  Her er alt bare bra, det regner og regner og regner …………
  Klem fra mamma

 2. Anonym on said:

  Hvor lenge har du holdt på med skype? Er jo ikke verre enn å klikke «kontakter»- «legg til ny kontakt» også skrive fullt navn på de du søker, trenger ikke alltid skrive fullt navn engang..

  • Jeg mente at det ikke er noen pålogget på skype.. Jeg vet hvordan man legger til kontakter…

   • Kanskje du ikke har de som er på Skype hele dagen i kontaktene dine da vettu 😉 Glemte forresten å skrive at det var meg :-p sorry 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: