VARMT!

Nå er jeg flink til å oppdatere! Idag var vi i kirken, den var HELT annerledes. Kan hende det bare var i dag fordi det var ungdomsgruppen som arrangerte. Det var sanger og musikk og historier og sånn. Selve kirken så ut som Oslo spektrum bare ikke det ikke gikk så mye oppover. Så var det en stor scene fremst. Når vi kom ut av kirken var det dødsvarmt ute! De har masse air condition i alle husene her, så det blir ekstra varmt når du kommer ut, men idag var det 101 fahrenheit grader, det vil si nesten 40 grader!! Til nå ligger det på mellom 95 og 100 fahrenheit, utrolig varmt! Og ista regnet det, nesten haglet og det var nesten som å ta en varm dusj for det var så varmt.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Target og Best Buy (elkjøpaktig, siden ELKJØP ER BILLIGST, det er faktisk sant, uansett hva det koster på expert, osv, er det like billig eller billigere på Elkjøp). På Best Buy kjøpte jeg…iPHONE!!! Jaaa, så glad!! Nå kan jeg endelig bruke Ben&Jerrysdekselet mitt! Det abonnementet jeg har koster $40 i måneden og inkluderer ubegrenset teksting i hele USA og ubegrenset ringing til Verizon (et abonnement) og 1400 gratis ringeminutter til andre abonnement, i USA vel og merke. Ganske bra pris synes jeg da!

Når jeg var på target kjøpte jeg en iced white chocolate mocca. Ble sykt kvalm fordi jeg ikke har spist siden frokost og det var sånn 10 timer siden, fordi når jeg skulle ha lunch skypet jeg med mamma, så takk for den mamma, der gjorde du så jeg glemte å spise lunch……. Tulla da. Men nå er jeg skikkelig kvalm så jeg orket ikke middag, men for å få i meg noe mat spiste jeg to kalkunskiver. Forresten, det går sånn kalkuner og harer og alligatorer i hagen vår innimellom. Så vi skjøt en kalkun og bruker det som pålegg, haha, tulla, har sånn jeg-er-kvalm-humor.. Men det er et skilt like ved huset «Do not feed the alligators», skal ta bilde av det en gang.

Er forresten en huuge edderkopp ved utgangsdøren, tok bildet av den da. Den er tydeligvis «liten» i følge vertsbrødrene mine, heheee. Skal kose meg jeg, jeg som ikke tør å fjerne en liten norsk edderkopp med papir engang, uansett om den er død..

Reklamer

Single Post Navigation

2 thoughts on “VARMT!

  1. Karoline on said:

    Hvor mye betalte du får iphonen? er den låst eller er det mulig å bruke den i Norge også?

  2. Haha, digger elkjøp greia! Virker som du har det veldig bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: