Ich kann gut deutsch sprechen

HEEI

Nå er jeg i Florida hos familien min, endelig! Det var egentlig skikkelig flaut når jeg møtte de, for flyplassen var kjempestor, så jeg visste ikke hvor jeg var. Så jeg fulgte alle de andre og tok et tog inn til selve flyplassen. Så lette jeg etter bagasjen min, men ante ikke hvor jeg skulle gå, så jeg ringte mamma, og plutselig, mens jeg snakker med mamma på telefonen går jeg på vertsfamilien min med velkommen-plakat og ballonger, de er så søte!

Hvertfall, jeg blir litt frustrert, for jeg klarer ikke helt uttrykke meg 100% på engelsk enda, så det er masse jeg ikke får sagt…men håper det kommer etterhvert.

New York var helt sykt bra! Koste meg meegamye, ahh elsket byen allerede etter 1 dag! Legger ut bilder etterhvert. Men hvertfall, når jeg tok det siste flyet fra Washington DC til Orlando, kjørte flyet på østkysten av Florida, så vi så hele kysten mot havet. Vi kjørte sånn 1 time i 900 km/t med bare strand hele veien! Det er ganske mange mil assa! Og når vi nærmet oss kjørte vi inn i landet mot Orlando og da ser man bare alle bassengene lyse opp! Ahhh, Florida! Vi har forresten et STORT hottup i hagen! Og vi har STOR hage! Imorgen skal jeg i kirken og så skal jeg kjøpe iphone, wihu.

Og forresten, overskriften.. Jeg har lært meg skikkelig mye tysk på de dagene jeg har vært i NY, ble kjent med tre tyske gutter og jeg har blitt så flink!!!

Jeg har opplevd så mye, så jeg husker ikke alt jeg skal skrive, men jeg har det skikkelig bra til nå! Vertsfamilien min er så utrolig morsomme, elsker de!! De er søte og da, kaller meg hon og sweety og alt sånn allerede.

Slenger med noen bilder fra NY da
Legg merke til at jeg står i midten og begge holder skikkelig godt rundt meg da, ganske fornøyd skal jeg si dere!
Sykt lik, ikke sant??

That’s right, største limoen i hele NYC!
MAMMA, IKKE SE PÅ DET NESTE BILDET…..
Manhattan er så sykt fint om kvelden!!!!
Ganske mange bilder da. Håper dere koser dere hjemme i Norge og andre steder i USA! Her er det forresten 38 grader, hvis noen lurte.
Reklamer

Single Post Navigation

3 thoughts on “Ich kann gut deutsch sprechen

  1. endelig, det tok sin tid! men det ser ut som dere har hatt det kjempe bra, gleder meg til å se bilder av huset og familien 😉

  2. Hei Lisa! Jeg er ny kollega av Marit på into utveksling og har lagt ut link til denne posten på Facebooksiden vår. Lykke til i Florida!

  3. Franci on said:

    Ser ut som om noen setter pris på mine gode fotokunnskaper ;;

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: